Betöltés...

Kétoldalas fém dildó Bulb Wand (24 cm)

Ár: 29.505 Ft

A kétoldalas Bulb Wand fém dildó nagyszerű anális gyöngysor alakkal rendelkezik, de a hangsúlyos ívnek köszönhetően a hüvelyt és a P-pontot is masszírozhatja vele. Kisebb méretének köszönhetően a Bulb Wand a kínálatunkban található fém dildók közül a legalkalmasabb anális izgatásra. A fetisiszták és az orvosi játékok szerelmesei, amely az egyik legnépszerűbb BDSM gyakorlat, szintén imádni fogják a fém játékot.

A dildó eredeti dizájnja vonzott minket az s alakjával és gömbjeivel, amelyek az eszközt kicsit anális gyöngyökre emlékeztetővé teszik. Próbálja ki a játék mindkét végét, és masszírozza a dildóval a vaginát és a feneket. Bár a fém kemény és hajthatatlan, az ügyesen anatómiailag ívelt végek követik az emberi test anatómiáját, ezért játékosan csúsznak a női ölbe és a férfi análisba.

Az erotikus eszköz kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amellyel az orvostudományban vagy a kozmetikában találkozhat. Az eszköz tökéletesen sima felülete pórusmentes tulajdonságokkal rendelkezik, és nem okoz allergiát. Maga a fém gyorsan felveszi a testhőmérsékletet. Használja ki ezt a képességét játék közben, és próbálja ki, hogy a dildót egy időre meleg vagy hideg vízbe mártja. Az erogén zónák stimulálása a hőmérséklet változtatásával serkenti a libidót, és pokolian felpezsdíti a maszturbációt és a szexet.

A csillogó, ezüstszínű acél a fetisiszták és a klinik szerelmeseinek szívét is megdobogtatja. Van otthon egy saját orvosi rendelője, ahol naponta háromszor ad orgazmust a kedvesének? Akkor tegye a kétoldalas Bulb Wand dildót a műtéti tálcára, hogy minden erogén zónát megmasszírozzon. Nem titok, hogy az intim részek megfelelő vérkeringése elősegíti a természetes síkosodást és rugalmasságot. Szóval hajrá, foglaljon időpontot háziorvosához minél hamarabb.

Az egy darab rozsdamentes acélból készült dildó teljesen vízálló, és egy gyönyörű fekete párnázott dobozban érkezik haza. A csomag tartalmaz egy velúr tasakot is. Ezért javasoljuk, hogy a segédeszközt luxus ékszerként ajándékozza egy születésnapi vagy évfordulós ünnepségen.

A fém dildó valamivel nagyobb súlyú, mint a zselés vagy szilikon játékok. Amikor először éreztük a súlyt a kezünkben, arra gondoltunk, hogy a segédeszközzel edzhetnénk is. Ezért játék közben ügyeljen arra, hogy a dildó ne essen a lábára vagy az üvegbútorokra.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Kétoldalas fém dildó Bulb Wand (24 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem