Betöltés...

Kétoldalas fém dildó Ribbed Wand (22 cm)

Ár: 29.475 Ft

A Ribbed Wand hipoallergén rozsdamentes acélból készült, kétoldalas, fém dildó ezerféleképpen használható. Mindkét végének nagyobb átmérője kellemesen kitölti a vaginát és az análist a tapasztalt szexjáték szerelmeseinek. Hagyja a játékot lehűlni a hűtőben, vagy melegítse fel meleg vízben, majd masszírozza az erogén zónákat saját vagy partnere testén. A polírozott fémet a fetisiszták és a BDSM játékok rajongói is imádni fogják.

Az érdekes dizájnú dildó C alakban ívelt, és mindkét vége különböző. Az egyik oldalon egy duci gömböt talál, amely alatt az eszköz fokozatosan élesen ívelt élre tágul. A másik végén a széles, lapított csúcsot érezheti, amely a hüvelybe helyezve remekül érinti a G-pontot. Bár a fém kemény és hajlíthatatlan, a dildó ívének köszönhetően elég szépen követi az emberi anatómiát. Csak találja meg a legkényelmesebb pozíciót a behelyezéskor. Számunkra a fekvés vagy a guggolás bizonyult a legjobb pozíciónak.

A Ribbed Wand dildó kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, amelyet sebészeti eszközökben vagy piercingekben is láthat. Annak érdekében, hogy az eszköz ne legyen túl nehéz, a gyártó üregesen hagyta. Ennek ellenére a dildó teljesen vízálló, és nem talál rajta látható illesztést.

A fent említett sebészeti acél, amely gyönyörűen csillog, izgatni fogja a fetisisztákat és az orvosi játékok lelkes szerelmeseit egyaránt. Építse be a játékot orvosos játékaiba, és masszírozza vele a vaginát egy amatőr nőgyógyászati vizsgálat során, vagy alakítsa át a hálószobát urológiai klinikává. A prosztata masszírozása ugyanolyan fontos a húgyhólyag egészségéhez, mint az elegendő ivás.

Az eszköz egy elegáns fekete dobozban tárolva érkezik meg, amely meglehetősen erős és diszkrét. Ezért javasoljuk, hogy a dildót születésnapi vagy évfordulós ajándékként adja. Ez az ezüst fétis ékszer gyönyörűen mutat minden játékgyűjteményben.


A fém anyagának köszönhetően a dildó nehezebben a kézben. Ezért amikor játszik vele, vigyázzon arra, hogy ne ejtse le a nagylábujjára vagy az üveg dohányzóasztalra.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Kétoldalas fém dildó Ribbed Wand (22 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem