Betöltés...

Szilikon vibrátor Wavy Vibes II

Ár: 32.750 Ft

Ergonomikus markolat kijelzővel, prémium szilikon anyag, maximális rugalmasság, kellemes stimulációs bordák és jelentős hajlítás a G-pont felé, extra erős rezgések. Ezeknek a paramétereknek köszönhetően a hölgyek egy nagyszerű orgazmikus rodeót élhetnek át. A G-pont vibrátor kategóriában nem találsz jobb modellt .

A játék szélesebb hajlított hegyével a G-pont és a csikló intenzívebb stimulációja érdekében a kiemelkedésekkel együtt stimulálja és perfundálja a hüvelybemenetet és az egész hüvelyt. Női tesztelőink dicsérték, hogy a vibrátor minden lökésére érezték a bordákat. A szerszám speciális rugalmas belső szerkezettel rendelkezik, így könnyedén meghajlíthatja úgy, hogy a hegye hozzáérjen a vibrátor másik végéhez. A hölgyek ezért különböző testhelyzetekben – fekve, állva vagy akár térdelve – élvezni fogják privát testrészeik stimulálását.

Játék közben értékelni fogja az ABS műanyagból Készült praktikus csőrfogantyút is, amely zseniálisan elrejti a vezérlőgombot. A vibrátor könnyen irányítható egy ujjal, és nem esik ki a kezéből játék közben. A fogantyúkat megvilágított kezelőpanellel, a vibrációs programok numerikus és grafikus jelzéseivel, időzítővel és akkumulátor állapotjelzővel is ellátták.

Az első simogatás után azonnal beleszeret a bársonyosan puha szilikon anyagba . A szilikon felülete nem porózus , így könnyen tisztítható. És mivel nem okoz allergiás reakciókat, gyakran használják az egészségügyben.

Az erős dübörgő rezgések még az igényes nőket is meglepik, akik kibírják a hüvely és a csikló nagy terhelését. A vibrációs motor a vibrátor csúcsán található, ahol a szerszám a legerősebben rezeg. A csúcspont felé vezető úton 10 rezgésmódot tartalmazó menüből választhat, amelyek klasszikus és impulzus üzemmódokat is kínálnak.

A legtöbb erotikus segédeszköz vízálló felülettel rendelkezik, ami megkönnyíti a karbantartást. De ha szereti az izgalmas pillanatokat a fürdőben vagy a zuhanyozásban , akkor örömmel tölti el, hogy a Wavy Vibes II vibrátor vízálló .

A Wavy Vibes II vibrátort a csendes játékok közé soroljuk . Ennek köszönhetően nem ébreszti fel a gyerekeket vagy a szomszédokat. Ha pedig kifogy az eszközből, kényelmesen újratöltheti egy mágneses USB-kábel segítségével. Nem fog feleslegesen pénzt költeni ceruzaelemekre, és a környezetet is segíti.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Szilikon vibrátor Wavy Vibes II" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem