Betöltés...

Maszturbátor melegítő állvánnyal Empyrean Forge Tube (19 cm) + ajándék erekciós gyűrű

Ár: 20.435 Ft

A dizájnos Empyrean Forge Tube maszturbátor egyedi melegítő állvánnyal a középkategóriás manuális maszturbátoraink kínálatába tartozik és minőségi kialakítása a Tenga márkájú modellekhez hasonlítható. A tartós TPE anyagból készült Empyrean Forge Tube segédeszköz ideális azoknak a férfiaknak, akik klasszikus kézi maszturbátort használnak, és játékukat egy extra melegedő funkcióval szeretnék felfrissíteni. Miután a péniszt a meleg hüvelybe helyezi, olyan valósághű érzéseket fog tapasztalni, mint amikor behatol partnere lédús hüvelyébe. A maszturbáció vagy az előjáték intenzív élményét az egyedi golyós kiemelkedések fokozzák. Az izgató belső szerkezet kényezteti a péniszt a makktól a gyökérig, és hűen utánozza a népszerű Fleshlight STU művagina stimulációját, amihez képest könnyebb, kompaktabb és könnyebben karbantartható. Tartsa kéznél Don Pudre elefántpúderünket, amikor karbantartja maszturbátorát, ez biztosítja, hogy a hüvely ne ragadjon és gyönyörűen puha maradjon.

A melegítési funkció különösen azokat a férfiakat fogja izgatni, akik a maszturbációt élményszertartásnak tekintik, melynek során a legkellemesebb érzéseknek szeretnének hódolni. A melegedő állványnak köszönhetően nem kell meleg vízbe tenni a hüvelyt, mint a legtöbb klasszikus maszturbátornál. Mindössze 10 percet vesz igénybe a stimulációs hüvely felmelegítése, és nem igényel semmilyen különösebb tudást. Csak helyezze a hüvelyt az állványra, és nyomja meg kétszer a kezelőpanel egyetlen vezérlőgombját.

A segédeszköz kényelmesen elfér férfiak és nők tenyerében is, az átjárható kialakítása lehetővé teszi a partner számára, hogy részt vegyen orális játékokban. A nyitott végén keresztül a férfiak a kedvesük szájába élvezhetnek, vagy hagyhatják, hogy fürge nyelve simogassa duzzadt péniszüket.

A dizájnos játékokat kedvelő férfiak vagy a partnerüknek ajándékot kereső nők beleszeretnek a maszturbátor elegáns, irreális dizájnjába. A maszturbációs hüvely jellegzetes lime színt kapott, amely gyönyörűen passzol a fekete állványhoz, amelyen trófeaként áll. Az Empyrean Forge Tube modellt a nappaliban egy polcon is kihelyezheti, mert az ovális, átlátszó borításnak köszönhetően nem fog beporosodni. Ha a dekoratív gyertyát idéző, dizájnos eszközre néz, senki sem gondolja, hogy egy férfi maszturbátorban gyönyörködik.

A TPE anyagból (termoplasztikus elasztomer) készült hüvely masszív, ugyanakkor rugalmas és puha kialakításával lepi meg. Miután becsúsztunk a síkosítóval kent alagútba, a péniszt szó szerint elkényezteti a több száz kisebb-nagyobb golyóval tűzdelt, izgató belső textúra. Elragadóan izgatják az egész férfiasságot minden behatolással, mint a nő szoros málnása, ami a férfiakat erőteljes orgazmushoz juttatja. A hüvely külső oldalát ergonomikus hornyok díszítik, amelyek megakadályozzák, hogy a játék kicsússzon a kézből. Azt is szeretjük, hogy a feszességét a kézfejünk nyomásával szabályozhatjuk.
 
A melegedő állvány és a burkolat tömör ABS lemezből készült, amely megfelelő kezelés mellett sokáig fog úgy szolgálni, mint újkorában.

A maszturbációs hüvely teljesen vízálló, és készen áll az orgazmikus vadulásra a zuhany alatt vagy a fürdőkádban. Az állvány közepesen vízálló felülettel rendelkezik, így minden szennyeződést egyszerűen letörölhet egy nedves ruhával.

A melegedő állvány töltése a csomagban található USB-C kábellel történik. A kábelt egy powerbankhoz vagy mobiltelefon-adapterhez csatlakoztathatja.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Maszturbátor melegítő állvánnyal Empyrean Forge Tube (19 cm) + ajándék erekciós gyűrű" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem