Betöltés...

Maszturbátor melegítő állvánnyal Aetheric Cup (11,5 cm) + ajándék erekciós gyűrű

Ár: 16.345 Ft

Az Aetheric Cup kompakt maszturbátor a célzott makk és a kantár masszázshoz a manuális maszturbátor kategóriánkban a középkategóriába tartozik (nem vibráló vagy automata), prémium minősége és teljesítménye a Tenga modellekhez hasonlítható. Azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik a kézi maszturbátorukat extra melegedő funkcióval szeretnék feljavítani, amivel kínálatunkban egyetlen más maszturbátor sem rendelkezik, kivéve a nagyobb Empyrean Forge Tube modellt. A készletben talál egy melegítő állványt, amely a hüvelyt kellemes emberi hőmérsékletre melegíti fel, így a férfi maszturbáció vagy előjáték élményét még élvezetesebbé teszi. A maszturbátor befejező karbantartásához ideális a Don Pudre elefántpúderünk, amely biztosítja, hogy a hüvely gyönyörűen puha maradjon.

A segédeszköz elegáns, kiállítható dizájnja tetszeni fog azoknak a férfiaknak, akik szeretnek szép dolgokban gyönyörködni, vagy azoknak a nőknek, akik születésnapi, karácsonyi vagy Valentin-napi ajándékot keresnek partnerüknek. A sötétkék maszturbátor fekete alátéten áll, és átlátszó borítással rendelkezik. Az eszközt akár a nappali polcán is kiállíthatja, hiszen inkább hasonlít egy gyertyára, mint egy maszturbátorra.

A könnyen kezelhető melegítő állványban az tetszik nekünk, hogy bárki tudja használni. Csak egy vezérlőgombot talál rajta, amely először bekapcsolja az állványt, és amikor újra megnyomja a gombot, akkor aktiválja a hüvely melegítést. Ez az egyedülálló funkció azt is kiküszöböli, hogy a hüvelyt egy tál meleg vízben kelljen melegíteni. Ezt különösen azok az ínyencek fogják üdvözölni, akik a maszturbálást pihentető élménynek tekintik, amelyet a kifinomult erotikus segédeszközöknek köszönhetően tökéletesíthetnek.

A makk a kantárral együtt a pénisz legérzékenyebb részéhez tartozik, amely reagál a partner nyelvének minden érintésére vagy nyalására. A maszturbátor minden oldalról szorosan átöleli a férfi büszkeség hegyét (egyes férfiaknál még az első felét is), és szisztematikusan elhelyezett kiemelkedésekkel izgatja. Közvetlenül a hüvely bejáratánál a makk apró tüskék szélesebb gyűrűjét tárja fel, amely simán átmegy diszkrétebb hullámokba. A csúcsban a pénisz ezután határozottan megemelkedett könnycsepp alakú barázdákba ütközik. Uraim, próbáljanak ki kísérletezni a maszturbátorral különböző módokon, és mozgassák fel és le, illetve egyik oldalról a másikra a makkon. Ily módon kihasználja az izgató textúra teljes potenciálját, és még intenzívebb érzésekre számíthat a maszturbációból vagy az előjátékból. A maszturbátor feszességét a szilárd burkolatú modellekkel ellentétben a kézfogás intenzitása befolyásolja. A keze összekulcsolása után a zárt hüvelyen belül erős nyomás keletkezik, ami az orális szexhez hasonló élményt ad a férfiaknak. Az urak ejakulálhatnak is a maszturbátorba.

A gyönyörűen puha TPE/TPR anyag lágy felületével lepett meg minket. Kívülről a maszturbátor egy kicsit szilikon érzetű, és nem ragad, ahogy az a hőre lágyuló elasztomerekre jellemző. A hüvely jól nyúlik, és bármilyen péniszmérethez alkalmazkodik. Az állvány és az átlátszó védőburkolat tartós ABS műanyagból készült.

A teljesen vízálló kezelésnek köszönhetően az Aetheric Cup maszturbátort könnyedén higiénikusan tisztán tarthatja, és még a zuhany alatt vagy a fürdőkádban is gazdagíthatja vele az intim pillanatokat. A melegedő állvány közepesen vízálló, ezért nedves ruhával törölheti le a szennyeződéseket.

A melegedő állványt USB C-kábellel töltheti fel, amelyet egy powerbankhoz vagy egy mobiltelefon-adapterhez csatlakoztat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Maszturbátor melegítő állvánnyal Aetheric Cup (11,5 cm) + ajándék erekciós gyűrű" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem