Betöltés...

Habfürdő feromonokkal Sweet Secrets (237 ml) - egzotikus

Ár: 6.855 Ft

A luxusos Big Flirt fürdőhab ideális olyan párok számára, akik szeretnék feldobni a szokásos fürdőszobai rituáléjukat, és átadni magukat a legendás feromonok erejének. A termék afrodiziákumként ható illóolajokat tartalmaz, amelyek táplálják és hidratálják a bőrt, és a feromonokkal együtt ellenállhatatlan hangulatot teremtenek a fürdőszobában. A selymes, illatos hab mindkét partnert erotikus hangulatba hozza és csábítóvá teszi. A férfiak az előjáték részeként vagy egy nehéz nap utáni pihenésként és kikapcsolódásként készíthetnek fürdőt partnerüknek.

Kétféle fürdőhabot kínálunk. Mindkét termék azonos összetételű, csak az illatukban különböznek egymástól. A Sweet Secret variáns megszagolása után egy ellenállhatatlan egzotikus kompozíciót fog érezni, ami kicsit a marcipánra emlékeztet. Gránátalma, füge, kókuszdió és bódítóan illatos plumeria keverékéből áll, amely a távoli Hawaii-szigetekre repíti. A Berry Flirty nevű terméknek édes bogyós gyümölcs illata van. Az áfonya, szeder és málna aromájára számíthatunk. Az üveg megszimatolását követően a cseresznye bódító illatát is megérezzük. Azt tapasztaltuk, hogy a fürdőhab enyhe, nem tolakodó illatú, így nem zavarja meg az előjáték élményét.

Az illóolajok hidratálják a bőrt és támogatják a neurotranszmitterek, köztük a szerotonin aktivitását. Ez egy olyan hormon, amely hozzájárul az általános nyugalom és jólét érzéséhez, és boldogsághormonnak is nevezik. Hiánya esetén álmatlanságtól és általános energiacsökkenéstől szenvedhet. A Big Flirt fürdőhab tehát a pszichére is jótékony hatással van, mivel az illóolajok javítják a hangulatot, nyugtatóak és oldják a stresszt. A fürdő után úgy fogja érezni, mintha újjászületett volna, és élvezni fogja a test és a lélek teljes ellazulását.

Az illóolajok között megtalálható például a teafa leveleiből származó olaj, amelyet mindannyian Tea Tree olajként ismerünk. A Tea Tree olaj felhasználása több ezer éves múltra tekint vissza, gyógyászati tulajdonságait pedig Ausztrália őslakosai fedezték fel. Fürdőztek a tavakban, amelyek körül teafák nőttek, és illóolajokat engedtek a vízbe a megtámadott levelek és gallyak segítségével. A teafát elsősorban fertőtlenítő, gombaellenes és gombaellenes hatásairól ismerjük. Ez az összetevő nyugtatja a bőrt, és a pattanások ellen is hatásos, mivel segít begyógyítani az apró sebeket. A Tea Tree olaj az aromaterápiában is nagy jelentőséggel bír.

A fürdőhab selymesen sima állagú, amely könnyen oldódik vízben és bolyhos habot hoz létre. A gyártó egy enyhe gyöngyházszínnel is kiegészítette a kompozíciót, ami egy kis luxust ad a terméknek. A gyártó ajánlása szerint öntsön egy-két kupaknyi készítményt folyó vízbe. Ha dúsabb habos fürdőt szeretne, akkor szükség szerint több terméket adhat a vízhez. A fürdőhab kényelmesen adagolható, a szilárd disc top kupak pedig megakadályozza a szivárgást.

Figyelmeztetés:
A kozmetikai termék külső használatra készült, ezért soha ne fogyassza el. Ne vigye fel a terméket a szem környékére, az intim részekre vagy a sérült bőrre. Bármely összetevővel szembeni túlérzékenység vagy allergia esetén ne használja a terméket.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Habfürdő feromonokkal Sweet Secrets (237 ml) - egzotikus" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem