Betöltés...

Füles vibrátor Little Bunny (10,2 cm)

Ár: 12.645 Ft

Imádni fogja a Little Bunny szilikon vízálló vibrátort univerzális használatáért , minőségi kidolgozásáért és szuper formájáért , hosszabb rugalmas füleivel , amelyek a test minden erogén zónáját kényeztetik. Az utazási méretű játék változatossá teszi az egyéni és páros játékot , és nem zavarja a szexet. A lágyabb rezgések kiválóan alkalmasak egy érzékeny női ölbe, vagy azoknak a kísérletezőknek , akiknek még nincs otthon vibrációs játéka.

Sok hasonló modellben gyakran találkoztunk olyan kemény, hajthatatlan kiemelkedésekkel, amelyek nem alkalmazkodtak az emberi anatómiához. Ezért a Little Bunny Vibrátorfülekbe elsősorban a rugalmasságuk miatt fog beleszeretni, aminek köszönhetően tökéletesen lemásolják a női és a férfi íveket. A párnákkal a csiklót is úgy szoríthatja össze , mintha két ujja között lenne, és ezzel a nem mindennapi módon célzottabban és intenzívebben stimulálhatja, mint a klasszikus alkalmazással. A csikló szépen illeszkedik a rugalmas fülek közé, ugyanakkor nem szorul össze kellemetlenül. Szívesen használjuk az eszközt a makk és az egész pénisz stimulálására is, majd a kiemelkedéseket fel-le mozgatjuk. A minivibrátor remek kiegészítője az orális szex revitalizálásának is.

A játék jól illeszkedik a nők és a férfiak kezébe , és kisebb méretének köszönhetően többféle szexuális pozícióban elhelyezheti. A hölgyek hanyatt fekve, felemelt lábakkal partnerük vállára támaszkodva, hátulról, hobbiból vagy oldalról érhetik el csiklójukat a vibrátorral.

A gyártó bársonyosan puha szilikonba csomagolta a szerszámot, amely nem okoz allergiás reakciókat. Ezt az anyagot a nem porózus felülete miatt is nagyra értékeljük, így könnyen tisztítható. A fogantyú magja erős és tartós ABS műanyagból áll.

A rezgéseket intenzív zümmögésnek neveznénk, amelyek gyengédebbek , és nem hatolnak be olyan mélyen a testbe, mint a durva dübörgés. A vibrátor még érzékeny nőknél sem forralja fel a csiklót . Magasabb rezgésszinten a játék azokat a nőket is elhozza, akik az intenzívebb stimulációt részesítik előnyben az orgazmus helyett. A 12 különböző rezgésmód között találsz klasszikus és lüktető módokat, és a készülék néma üzemmódjának köszönhetően nem ébreszted fel a gyerekeket vagy a szomszédokat.

A Little Bunny fülvibrátor vízálló , így akár a fürdőben vagy a zuhany alatt is élvezheti az orgazmust.

Kisütés után töltse fel a modellt egy mágneses USB-kábellel , amelyet a csomagolásban talál. Szeretjük, hogy a mágneses csatlakozó nem válik le magától a készüléken lévő fémlemezekről, ahogy ez sok konkurens modellnél megesik.

A fényűző Little Bunny vibrátor egy masszív, belső párnázással ellátott dobozban van elhelyezve, amelyben egy szövet játéktáskát is találsz tárolásra. Ezért a játékot párnak vagy ifjú házasoknak ajánljuk ajándékba .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Füles vibrátor Little Bunny (10,2 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem