Betöltés...

Bugyivibrátor Triple Love távirányíróval

Ár: 18.255 Ft

A Triple Love bugyivibrátor minden olyan nőnek örömet okoz, aki szereti egyszerre több erogén zóna stimulálását és a maximális kitöltés érzését. A játék nemcsak a csiklót és a vaginát síkosítja, hanem az anális tojásnak köszönhetően a popsi izgatásáról is gondoskodik. A három motor erős rezgése az egész medencefeneket körbejárja, és még a tapasztalt hölgyeket is intenzív orgazmushoz juttatja. Az eszköz tökéletes maszturbációhoz, előjátékhoz és nyilvános partnerjátékhoz.

A 6 méteres hatótávolságú távirányítónak köszönhetően feldobhatja az előjátékot. Hölgyeim, bízzák partnerükre a távirányítót , és várják izgatottan, hogy a játék az ölükben vibráljon. Vagy vegye elő a segédeszközt, és próbálja ki az összes vibrációs programot, miközben a boltban vásárol.

A vibrátor három, egymással összekapcsolt és anatómiailag jól formázott részből áll. Az anális tojás egy csepp vízalapú síkosító géllel könnyedén becsúszik a fenékbe még a kezdőknél is. A keskeny, rugalmas szár csatlakozik a vibrátorhoz, amelynek szélesített a hegye a célzott G-pont izgatáshoz. A klitorális rész egy rája alakjára hasonlít, és szépen követi a női csikló anatómiáját. A csiklókar négy sor apró, ingerlő kiemelkedéssel tökéletesen fekszik a csiklón. A játék kényelmesen viselhető, és nem esik ki a hüvelyből vagy az análisból. Nagyra értékeljük, hogy a segédeszköz a helyén marad séta közben és négykézláb térdelő helyzetben is. A csodálatosan puha szilikon anyag, amely nem okoz allergiás reakciókat és könnyen karbantartható, szintén hozzájárul az élvezetes stimulációhoz.

Az erős rumbly vibráció mélyen behatol a testbe, és a 7 fantáziadús vibrációs móddal együtt kielégíti a kezdőket és a tapasztalt nőket, akik már kipróbáltak jópár vibrátort. Az eszközt 3 különálló motor hajtja, amelyek a rezgéseket a játék mindhárom összekapcsolt részébe továbbítják. Ezért a Triple Love bugyivibrátor a női öl minden pontját kényezteti, és a hölgyek villámgyorsan emelkednek vele a kívánt orgazmusig.

A teljesen vízálló vibrátort magával viheti a medencébe vagy a zuhanyzóba, és extra adag élvezetet adhat a vízi játszadozásnak. A játék meglehetősen csendes, így senki sem fog tudomást szerezni az izgalmas titokról a fürdőszobaajtó mögött.

Játszadozás után egyszerűen töltse fel a játékot az USB-kábellel, amelyet egy powerbankhoz vagy egy adapteren keresztül a konnektorhoz csatlakoztathat. Ami még tetszik nekünk a Triple Love vibrátorban, az a praktikus utazózár, ami azt jelenti, hogy a segédeszköz nem fog magától bekapcsolni a táskában vagy a hátizsákban. Vigye magával nyaralásra, kirándulásra, vagy csomagolja be a bőröndjébe egy üzleti útra.

Az eredeti dobozban egy LR23A elemet is talál, amely a távirányítóhoz tartozik.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bugyivibrátor Triple Love távirányíróval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem