Betöltés...

Arcwave Ion pulzáló maszturbátor

Ár: 63.330 Ft

Az Arcwave Ion maszturbátor az érintésmentes Pleasure Air ™ technológiával ingerli a makk legérzékenyebb idegvégződéseit, nyomáshullámokat használva, hogy az urakat gyors és erőteljes orgazmushoz juttassa. Lenyűgözött minket a Silent Mode funkcióval ellátott segédeszköz kiváló minőségű, diszkrét és időtálló kialakítása is. A maszturbátor nagyobb testű, de a hosszúkás ergonomikus forma férfiak és nők tenyerében is belefér. Az eszköz tehát alkalmas önkielégítésre és előjátékra.

A vezérlőpanellel ellátott, szilárd rész tartós ABS műanyagból készült, amely kiemelkedik hosszú élettartamával és kopásállóságával. A CleanTech szabadalmaztatott szilikon anyaga, amelyből a pénisz behelyezésére szolgáló alagút készül, hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a TPE/TPR anyag. A speciális szilikon azonban nagy sűrűséget, biokompatibilitást és UV-sugárzásállóságot kapott. Ezért higiénikusabb és hosszabb élettartamú, mint a hőre lágyuló elasztomerek. A péniszköpeny ragacsos tapintásó, gélre vagy gumira emlékeztet. De az anyaga nagyon rugalmas, így alkalmazkodik a pénisz átmérőjéhez és tökéletesen passzol hozzá. A maszturbátor használatakor kényelmesen megfoghatja az egész férfi büszkeséget a rugalmas hüvelyen keresztül, és szükség szerint könnyedén rányomhatja a stimulációs harangra. A zökkenőmentes menet érdekében ne felejtse el bekenni az alagutat és a péniszt vízbázisú síkosító géllel.

Helyezze be a péniszt a maszturbátorba úgy, hogy a kantár megfelelően érjen a stimulációs haranghoz, amelyben a rugalmas membrán el van rejtve. A férfi gyönyör érzékeny központját könnyedén beszívja és nyomáshullámokkal rezegteti meg. Ugyanezen az elven működnek a híres női léghullámos eszközök a csikló stimulálására. A segédeszköz összesen 8 intenzitású pulzushullámot kínál, amelyek gyorsan az orgazmusos univerzumba lövik a férfiakat. Azt találtuk, hogy amikor a nyomáshullámok beindulnak, a szívóharang oszcillál és alapvetően bevibrál. A nyomásingerlés így az egész péniszre átterjed, és a férfiak gyönyörrel teli erotikus játszadozások elé nézhetnek.

Egy további ötletes fejlesztés a Smart Silence funkció, vagyis a csendes mód. Ez a program biztosítja, hogy a nyomáshullámok automatikusan kikapcsoljanak, amikor eltávolítja a maszturbátort a péniszről. A Pleasure Air™ szenzoros pulzus üzemmód újra bekapcsol, amint észleli az emberi bőrrel való érintkezést.

Nekünk tetszik a segédeszköz teljesen vízálló kivitele. Mossa a maszturbátort folyó víz alatt, vagy élvezze a pihentető zuhanyozást vagy fürdőt vele.

A kényelmes Click 'n' Charge töltést a töltőállomás biztosítja, amelyet USB-kábellel mobiltelefon-adapterrel vagy powerbankkal csatlakoztathat. A játék után egyszerűen helyezze a maszturbátort az ovális, szellőző alapállványára, és zárja le a töltőállomás felső fedelével. Az elegáns tokban lévő maszturbátort diszkréten az asztalára helyezheti, mert első ránézésre nem hasonlít egy erotikus játékra. A töltöttségi szintet három fehér LED jelzi a töltőállomás oldalán.

A praktikus oldalsó szellőzőnyílásokkal ellátott állványba ne felejtsen el behelyezni egy nedvszívó anyagú zacskót, amely felszívja a felesleges nedvességet a maszturbátorból. Ez a csomag része, csakúgy, mint a Pjur prémium síkosító-gyártó gélmintája.



Magasabb szinten a nyomáshullámok kissé hangosabbak, de a péniszre alkalmazva a zajszint csökken. Nem ébreszti fel a fal mögött alvó gyerekeket vagy szomszédokat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Arcwave Ion pulzáló maszturbátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem