Betöltés...

Fun Factory Bootie Fem análdugó (8,3 cm)

Ár: 9.145 Ft

A nem hagyományos lila színű Fun Factory Bootie Fem dizájnos análdugó kisebb átmérőjének köszönhetően tökéletes még a teljesen kezdőknek is, akik első anális játékukat keresik. A segédeszköz speciális ferde formájú, keskeny hegyű, tökéletesen alkalmazkodik a női anatómiához. Szex közben az análdugó célzottan a G-pont felé irányítja a péniszt vagy a vibrátort, így a nők még intenzívebb gyönyört élvezhetnek a kettős stimuláció során. A játék az anális játék haladó szerelmeseinek is tetszeni fog, akik szeretnék feneküket felkészíteni szex vagy nagyobb eszközzel való izgatás előtt.

A prémium német Fun Fuctory márka kiváló minőségű, luxus termékeiről és innovatív dizájnjáról ismert, amelyet a Bootie Fem análdugó esetében szintén alkalmazott. A segédeszköz formája egy virágzó tulipánra emlékeztet, és síkosítás után könnyen becsúszik a fenékbe. A játék a klasszikus fekete análdugóktól különbözik érdekes árnyalatával, amely a lilát és a szürkét ötvözi. Ezért az eszközt a modern erotikus játékok minden rajongója értékelni fogja.

Nagyra értékeljük a praktikus, ergonomikus talpat is, amely egyik oldalán rövidebb, így a női análisba helyezve nem zavarja az előjátékot vagy a szexet. A kényelmes talpnak köszönhetően ruha alatt is diszkréten hordhatja az eszközt, és megfűszerezheti a munkába menést, vagy a párjával való sétát.

Az análdugó a maszturbációt is megfűszerezi, és amikor a testek összeolvadnak, mindkét partner élvezi a szűkebb hüvely hatását. Érzékenyebb lesz a további érintésekre és stimulációkra, így a hölgyek könnyebben érik el a kívánt orgazmust. A férfiak szex közben a pénisz erősebb stimulációjára számíthatnak. És annak ellenére, hogy a segédeszköz finoman izgatja a női ölet, a férfiak is hasznosnak találják. Élvezni fogják a prosztata kellemes stimulálását a játékkal a fenekükben.

A Fun Factory Bootie Fem análdugó kiváló minőségű orvosi szilikonból készül, amely rugalmas és kellemes tapintású. A puha szilikon kíméli a testet és nem okoz allergiás reakciókat, ezért gyakran használják az egészségügyben.

A teljesen vízálló kezelésnek köszönhetően az análdugót beviheti a fürdőbe, és a közös fürdőt forró előjátékká varázsolhatja.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fun Factory Bootie Fem análdugó (8,3 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem