Betöltés...

Dental Dam orális maszk (4db), rózsaszín

Ár: 3.290 Ft

A Dental Dam latex maszk eper vagy vanília változatban hatékony védőgát a nemi úton terjedő betegségek ellen. A téglalap alakú, 25 x 15 cm-es formájával elég nagy ahhoz, hogy megakadályozza a vírusok és baktériumok átjutását a szájból az intim részekbe vagy fordítva. Használhatja orális szexhez, rimminghez vagy klinikai játékok során, amikor izgalmas orvosi szerepjátékot játszanak.

Az angol dental dam néven ismert latex maszkok a fogászati környezetből csúsztak át az erotika világába. Fő céljuk az olyan vírusok és baktériumok nem kívánt átvitelének megakadályozása, amelyek hüvelyi fertőzéseket okoznának, vagy olyan betegségek terjedésének meggátolása, mint a HIV, herpesz, szifilisz, chlamydia vagy gonorrhoea.

Emellett gyakran használnak szájmaszkokat a rimming során, amit néha anilingusnak is neveznek, amit a legtöbben fenéknyalásként ismernek. Ez a meghitt és nagyon kellemes gyakorlat azonban fokozott higiéniát igényel. És még ha beöntéssel tökéletesen megtisztítja is a fenekét, a baktériumok továbbra is a közelben maradhatnak. Ezért ne felejtse el a latex maszk használatát, amely megakadályozza a nyelv és a száj közvetlen érintkezését az análissal.

Nálunk kétféle szájmaszk közül választhat, a Dental Dam Pink és a Dental Dam Cream közül, és minden csomagban 4 darabot talál ebből a védőmaszkból. Az előbbi rózsaszín színű, illata és íze érett eperhez hasonló. A második, vaníliás változat édes, nem feltűnő illatú és ízű. Csak önön múlik, hogy melyik íznek fog hódolni. Azt is szeretjük, hogy a maszkok nem rendelkeznek az óvszerre jellemző latex aromával.

A Dental Dam szájmaszkok ultravékony latexből készülnek, melynek köszönhetően maximálisan élvezheti az élményeket az orális szex során. Használat előtt javasoljuk, hogy vizsgálja meg a maszkot, hogy nincs-e rajta repedés valahol, majd enyhén kenje be vízbázisú géllel. A síkosítónak köszönhetően a maszk jobban tapad a testhez, és nem csúszkál el annyira. Ennek ellenére javasoljuk, hogy a maszkot enyhén fogja.

Ne feledje, a szájmaszk ugyanaz, mint az óvszer. Használat után dobja ki őket a szemetesbe. Soha ne használja fel újra a maszkot, és ne öblítse le a WC-n.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Dental Dam orális maszk (4db), rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem