Betöltés...

Fleshlight Violet Myers vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

A cuki pornószínésznő, Violet Myers egy istennő testével a "waifu hentai" képregény szépség megtestesítője, akivel most ágyba ugorhat. Részletes vaginamásolatának köszönhetően, a Fleshlight maszturbációs hüvelyével kombinálva, bármikor élvezheti a féktelen és vad orgiát. A szabadalmaztatott Superskin anyagból készült művagina az emberi bőrre hasonlít. Gyorsan felveszi az emberi test hőmérsékletét, és a felülete simogatáskor hihetően utánozza a fiatal Violet Myers sima bőrét.

A Superskin anyag a Fleshlight összes erotikus eszközének védjegye. A TPE/TPR anyagok egyedülálló keveréke szuper rugalmasságot és puhaságot biztosít. A vaginamásolat simogatásakor mindig úgy érezzük, mintha egy igazi női málnást masszíroznánk, amelyet nyelvünkkel, ujjainkkal és péniszünkkel is élvezettel fedezhetünk fel. Használat előtt azonban ne felejtse el eltávolítani a műanyag csövet a játékból, amely megakadályozza, hogy a belső falak összetapadjanak.

A művagina erős tokkal rendelkezik, amely még az erős behatolásoknak is ellenáll. Az urak ezért játék közben hagyhatják magukat elragadtatni a fantáziával, és teljes mértékben élvezhetik a vad játékokat, mint egy élő nővel. A segédeszköz alsó részén található egy forgószelep a maszturbátor belsejében lévő vákuum szabályozására. A műanyag tok még a nők számára is jól tartható a kézben. Ezért vegye be a játékot a partnerével közös játszadozásokba. Violet Myers szereti a hármasokat és a négyeseket. Tehát ha egy svéd hármasról álmodozik, a Fleshlight művaginával beteljesíti erotikus fantáziáját, mielőtt kimondaná, hogy elefánt.

A különleges, háromzónás belső szerkezet életnagyságban az utolsó csepp spermiumig kipréseli a pénisz. Közvetlenül a művagina bejáratánál a pénisz egy keskeny, piramisszerű kiemelkedésekkel átszőtt hüvelybe csúszik, amely mögött keskeny, göröngyös torok várja. Utána a makk beszövi magát a harmadik kamrába, hosszú, puha barázdákkal, amelyek hosszú hínárra emlékeztetnek.

A vaginamásolat teljesen vízálló. Tehát vigye magával a szenvedélyes Violet Myerst a zuhany alá, és kezdje a napot egy szenvedélyes rodeóval.

Az erotikus segédeszközök világhírű márkája, a Fleshlight hosszú évek óta vezető szerepet tölt be a művaginák és maszturbátorok gyártói között. Ugyanakkor nem áll le, és folytatja termékeinek innovációját, ezzel megelőzve versenytársait. A cég ezért elsősorban azokat a vásárlókat célozza meg, akik minőségi termékeket keresnek, és szívesen fizetnek exkluzivitásukért. A játék valamivel magasabb ára az innovatív gyártási folyamatot és az egyedi anyagot tükrözi, amely a valósághű maszturbációs élményeket fokozza.

Mivel a maszturbációs hüvely meglehetősen nagy, és tisztításkor nem szabad kifordítani, szánjon egy kicsit több időt a tisztítására. Az a kevés törődés, amit a művaginára fordít, meglátszik annak hosszú élettartamában.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Violet Myers vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem