Betöltés...

Fleshlight Boost Blast maszturbátor (25 cm)

Ár: 29.995 Ft

A valósághű Fleshlight Boost Blast maszturbátor tökéletes análissal és egy csipetnyi hüvellyel egy egyedülálló férfijáték sorozathoz tartozik, amelyet a világhírű Fleshlight gyártó több új elemmel is továbbfejlesztett. A puha Superskin anyagból készült, izgató szerkezetű belső hüvely belsejében két mozgatható gyűrű kényezteti a péniszt, ami még nagyobb élvezetet biztosít a behatolásból. A segédeszköz alján található, innovatív vákuumszelep szívóerőssége miatt felülmúlja a többi Fleshlight modellt. Ehhez a nagyszerű játékhoz nem hiányozhat a Állvány maszturbátor szárításához, ami felgyorsítja a belső hüvely száradási idejét. Kényeztető Don Pudre púderünk pedig gondoskodik arról, hogy az eszköz szép és puha maradjon.

A maszturbátor minden férfit felizgat, aki szeret férfiasságának erős vákuumot adni. Az új szelep (Suction Control Cup) lehetővé teszi a játék belsejében a szívás intenzitásának egyszerű beállítását, ugyanakkor nem enged be levegőt. Az urak így élvezhetik a maximális szorítást, amely az utolsó spermacseppig kiszívja a péniszt.

Az elképesztően puha és lágy, szabadalmaztatott Superskin anyag, amely a TPE/TPR anyagok kategóriájába tartozik, megkülönböztethetetlen a valódi emberi bőrtől. Ezért a férfiak könnyen engednek annak a gondolatnak, hogy egy puha női fenékbe hatolnak be, amelyet határozottan megragadhatnak, megszoríthatnak és csapdoshatnak. Az új "light medium" fedőárnyalat is hozzájárul a valósághűbb élményhez. Hűen utánozza a világos európai bőrt. Ezért az anális másolatra nézve a férfiak felidézik az összes titkos plátói szerelmüket, és fokozzák maszturbációs élményeiket.

A játék borítása kiváló minőségű ABS műanyagból készült, így ellenáll a vad behatolásoknak és a határozott szorításnak. A fogantyú a kiemelkedésekkel nem csúszkál a tenyérben, és még a hölgyek számára is jól tartható. Első pillantásra vonzott minket a csomagolás kobaltkék színe is, ami a többi maszturbátor kollekciójában is szépen kiemelkedik majd.

A kidolgozott belső szerkezet biztosítja a pénisz kellemes stimulálását a teljes hosszában. Az anális csodálatosan szűk és szoros bejárata után két "Turbo Tech" technológiás mozgógyűrű várja a férfiakat, amelyek szorosan átölelik és masszírozzák a férfi büszkeségét. Az első kamrába való bejutás után, amely feltárja a makkot és az érzékeny frenulumot, a pénisz egy keskeny, csipkés nyakon keresztül hatol át, amely a maszturbátor szoros belső hüvelyéhez kapcsolódik. Tekervényes utat idéz, és izgató kiemelkedésekkel és dudorokkal egészül ki, amelyek minden egyes behatolással közelebb viszik a férfiakat a kívánt orgazmushoz.

A teljesen vízálló kezelésnek köszönhetően az eszközt magával viheti a fürdőkádba vagy a zuhany alá, és élvezetesebbé teheti a partner- és szólójátékokat. A segédeszköz teljes vízállóságát a karbantartása során is kihasználhatja, ami kicsit több időt vesz igénybe, mint amit más művaginálnál megszokhatott. Megfelelő gondozás mellett azonban a játék hosszú élettartammal és tartóssággal jutalmazza meg.

A világhírű Fleshlight márka innovatív és kifinomult dizájnú játékaira épül. De ez a maszturbátor valamivel magasabb árában is megmutatkozik.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Boost Blast maszturbátor (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem