Betöltés...

Világító szilikon vibrátor Lumisphere (18 cm)

Ár: 15.265 Ft

A különlegesen hajlított Lumisphere szilikon vibrátor ideális olyan nők számára, akiket a G-pont izgatása juttat orgazmushoz. A segédeszköz  Soft Touch fluoreszkáló textúrájú, így világít a sötétben. Ezáltal világossággal színesíti a maszturbációt vagy az előjátékot. A vibrátor erős rezgéseivel is lenyűgözött minket. Ezek az ívelt, masszív testtel kombinálva célzottan stimulálják a hüvely elülső falát. A nők így ugrásszerűen közelebb kerülnek a kívánt orgazmushoz.

A vibrátor elegáns, fehér színű, leheletnyi zöldes árnyalattal, amelyet a markolatrészen található aranyszínű, díszítő applikáció élénkít. Ahhoz, hogy a kedvesének fényt adjon, hagyja a vibrátort napfényben feküdni, vagy világítsa meg egy ideig egy lámpa alatt. Ez aktiválni fogja a ragyogást. Úgy találjuk, hogy a vibrátor intenzíven és hosszú ideig világít, így teljes mértékben élvezni fogja a fények játékát, valamint a fantasy szerepjátékot.

Az ívelt vibrátor belsejében finom bordázatot talál az intenzívebb stimuláció érdekében. Az eszköz a legerősebben a hegyénél vibrál, ahol az erőteljes vibrációs motor található. Ezért is szeretjük a vibrátort a csikló, az anális terület, a herék vagy a gát izgatására használni. Tetszik nekünk a meghosszabbított, ergonomikusan kialakított fogantyú is, amely kényelmesen illeszkedik a tenyérbe.

Különösen szeretni fogja az orvosi minőségű szilikont a bársonyosan puha felületéért, amely síkosítás után remekül siklik. A szilikon anyag nem okoz allergiás reakciókat, ezért gyakran használják az egészségügyben.

Az legigényesebb nők, akik nagyobb vérbőségre vágynak a teljes medencefenékben, függővé válnak az erőteljes rumbly vibrációtól. A vad hullámvasutazást 9 vibrációs mód biztosítja, köztük három klasszikus rezgésszint és számos pulzáló mód. Tetszik nekünk, hogy a vibrátor erőteljes teljesítménye ellenére csendes, így nem ébreszti fel az alvó gyerekeket vagy a szomszédokat.

Kiemelnénk még a modern, mágneses Click 'n' Charge töltést, amely teljesen vízállóvá teszi a segédeszközt. Az USB-kábelhez csatlakoztatható, mágneses párnáknak köszönhetően a Lumisphere vibrátorba nem szivárog be a víz. Ezért a játékkal megfűszerezheti a pihentető fürdőjét.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Világító szilikon vibrátor Lumisphere (18 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem