Betöltés...

Világító masszázsfej Lumisphere (19,5 cm)

Ár: 10.580 Ft

A világító Lumisphere masszázsfej megvilágosítja az orgazmus felé vezető utat. Erős vibrációi 9 vibrációs programmal kombinálva intenzíven növelik a csikló, a pénisz és a herék vérbőségét. Haladjon vele partnere testén, és világítsa meg erogén zónáit. A jelentős fényerőnek köszönhetően még sötétben is látható, ahogy az izgatott mellbimbók készenlétben állnak, és alig várják az Ön figyelmét. Ezért engedje szabadjára a fantáziáját, és cserélje le az égő gyertyákat a világító masszázsvibrátorra. Próbáljon ki egy játékos űrszerepjátékot, például fedezzen fel egy új lumineszcens bolygót, vagy egyszerűen csak engedjen a ragyogó hatásnak, és éljen át izgalmas kalandokat.

A Lumisphere masszázsfej elegáns, zöld-fehér kivitelben nappali fényben is szépen mutat. Legnagyobb fénypontja azonban a lumineszcens hatása, amit a speciális Soft Touch felületkezelés okoz, aminek köszönhetően a segédeszköz gyönyörűen világít a sötétben. Az aktiváláshoz elegendő a játékot nappali fényben vagy lámpa alatt hagyni körülbelül 30 percig. Az így megvilágított vibrátor nálunk 4 óráig bírta, ezalatt a fényerőssége gyengült. A megvilágítási folyamat során javasoljuk, hogy a segédeszközt időnként forgassa el, hogy minden oldalról megvilágítsa.

A masszírozó fej használatakor azt tapasztaltuk, hogy ergonomikusan kialakított fogantyú jól illeszkedik a kézbe, de mivel a rezgés átadódik rá, ezért vibrátorként is használható. Ezért játék közben váltogathatja az eszköz mindkét végét.

A Lumisphere masszázsfej tömör ABS műanyagból készült, amit a gyártó kellemes, sima szilikon kabátba rejtett. Ráadásul az egész segédeszköz recézett, így jól tartható. Lengőfeje enyhén hajlékony nyakon ül, így könnyedén megcélozhatja a játékkal az erogén zónákat, ahonnan egy centit sem mozdul el az odahelyezés után.

Az erős rezgések 9 vibrációs programmal kombinálva gyors és erőteljes orgazmust biztosítanak. De próbálja meg váltogatni a vibrációs programokat, és induljon el egy hosszú, kellemes utazásra, amely tele van fokozódó élvezettel. A játékot a maszturbáción kívül előjáték vagy szex közben is használhatja. A hátulról póz a legalkalmasabb a női medence stimulálására, miköz a partnerek teste egyesül.

Világosítsa meg intim játékait még éjfélkor is. A csendes vibrációs motornak köszönhetően senki sem fog tudni erotikus kalandjáról. Még a kíváncsiskodó szomszéd sem, akinek a füle a falra van tapasztva.

A közepesen vízálló masszázsvibrátort az esemény után könnyedén lemoshatja és a praktikus USB töltésnek köszönhetően nagyjából 1,5 óra múlva újabb energiával láthatja el a következő rodeóhoz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Világító masszázsfej Lumisphere (19,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem