Betöltés...

SoloSuction Pro vákuum pumpa maszturbációs hüvellyel

Ár: 38.885 Ft

A SoloSuction Pro automatikus vákuum pumpa maszturbációs hüvellyel jól tömít és gyorsan szív. A férfiak ezért könnyen elérhetik vele a szilárd erekciót, és élvezhetik a szuper maszturbációt, ha a művaginával kombinálják. A nyomást 5 programban állíthatja be, amelyek a leggyengébb intenzitásnál kezdődnek és a legerősebbnél végződnek. A szívást bármikor szüneteltetheti vagy feloldhatja a gombok segítségével.

Ha össze kellene foglalnunk a SoloSuction Pro vákuum pumpáról a véleményünket, azt mondanánk, hogy tetszik nekünk a minőségi kialakítása nagyszerű áron és a használatának általános élménye. A 2in1 funkció, amivel a játékot az erekció elősegítésére, valamint a szívó maszturbátorra is használhatja, nem található hasonló modelleknél. Ezért ajánljuk ezt a modellt minden olyan férfinak, akinek már van otthon vákuum pumpája, és kedveli a vákuumstimulációt. Ráadásul a SoloSuction Pro pumpa születésnapi, évfordulós vagy karácsonyi ajándékként is plusz pontot szerez Önnek.

A vákuum pumpa szívóteljesítményét a kínálatba való felvétel előtt a klasszikus tesztelés mellett egy speciális stressztesztnek vetettük alá. A henger nyakára egy selyemzsákot helyeztünk, amely a vákuum hatására elrepedt.

A SoloSuction Pro automata vákuum pumpa fekete mandzsettával használható a pénisz jobb vérkeringése érdekében, ami feszesebb erekciót eredményez. De ha a mandzsettát a művaginával cseréli ki, a játékot automatikus maszturbátorrá alakítja, amely orgazmushoz juttatja a férfiakat. Mind a klasszikus, mind a maszturbációs mandzsetta puha, rugalmas és selymes TPE/TPR anyagból készült. Maga a vákuum pumpa kemény ABS műanyagból készült, amely a legerősebb vákuumnak is ellenáll.

A henger használható belső része 18 cm hosszú, átmérője pedig 6,7 cm, így a segédeszközt még az átlagon felüli méretekkel rendelkező férfiak is használhatják.
A két mandzsetta szinte a henger szélességéig húzható. Az 5 előre beállított programmal rendelkező vákuum pumpa lehetővé teszi a férfiak számára, hogy a vezérlőgomb segítségével fokozatmentesen beállítsák az öt szívóerősség egyikét. A kiválasztott vákuumintenzitás ezután vagy csak kellemesen megduzzasztja és érzékenyebbé teszi a péniszt, vagy segít a merevedési zavarban szenvedő férfiaknak, hogy szilárd erekciót érjenek el.

A játékot tehát nem csak a pénisze készenlétbe állításhoz, hanem az előjátékhoz is értékelni fogja. A minőségi kialakításnak és a vezérlő rész egyszerű lecsavarozásának köszönhetően könnyen lemoshatja a játékot. Nemcsak az átlátszó henger közepesen vízálló, hanem a csomagban található két mandzsetta is.

Értékelni fogja a motor halk zúgását is játék közben, amely nem zavarja meg az izgalmakat, és nem hallatszik a hálószoba ajtaján túlról. Ha pedig a játék lemerül, egyszerűen töltse fel a mellékelt mágneses USB-kábellel.


Figyelmeztetés
Az erekciótámogató vákuum pumpát nem használhatják véralvadási rendellenességben szenvedő férfiak vagy vérhígító gyógyszereket szedő urak. Ezért a vákuum pumpa használata előtt konzultáljon orvosával. Ha bármilyen kellemetlenséget vagy fájdalmat érez a használata során, állítsa le a szívást vagy csökkentse a vákuum intenzitását.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "SoloSuction Pro vákuum pumpa maszturbációs hüvellyel" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem