Betöltés...

Metal Balls fém gésagolyókból álló készlet

Ár: 20.635 Ft

Az ajándékcsomagolásban lévő, fém Metal Balls gésagolyó készlet remek állapotban tartja a medencefenéket azoknak a nőknek, akik aktívan vigyáznak egészségükre és szeretnék elkerülni a kellemetlen inkontinenciát. A megerősített izomzatnak köszönhetően szülés után vagy menopauza idején is élvezheti a minőségi szexuális életet. A nehéz fémgolyók arra késztetik a nőt, hogy intenzíven összehúzza a hüvelyi izmokat. Éppen ezért a medencefenék komplex erősítésére szolgáló készletet azoknak a tapasztalt hölgyeknek ajánljuk, akik már használnak gésagolyókat és szeretnék tovább feszegetni a határaikat.

A gésagolyók a népszerű egészségügyi és egyben erotikus játékok közé tartoznak. Viselésekor a nők megerősítik a medencefenéket, és egyben kellemes érzéseket élnek át, mert a hüvely elülső fala tele van érzékeny idegvégződésekkel. A gésagolyókat használhatja a nő szólóban, de változatossá teheti az előjátékot is a partnerével. A hüvelyben a fémgolyókkal a nők jobban élvezik az orális szexet és a vibrátoros csiklómasszázst. Felejthetetlen érzéseket élhetnek át a hölgyek is a fenék stimulációja során, mert az análisban lévő ujj vagy a pénisz a hüvelyfalon keresztül a G-ponthoz és a csikló belső oldalához nyomja a gésagolyókat. És ez intenzív örömet okoz a nőnek.

A készletben 3 pár 1,9 cm, 2,2 cm és 2,5 cm átmérőjű gésagolyót talál. A legkisebb golyók össztömege 56 g, a középsőké 88 g, a legnagyobbaké 130 g. A Metal Balls modell elsősorban a súlyával stimulálja a hüvelyt. A nők alaposan megizzadnak miközben erősítik a hüvelyizmokat, és eleinte lesz mit tenniük, hogy a golyókat a hüvelyben tartsák. Javasoljuk, hogy először helyezze be az első fémgolyót mélyebben a hüvelybe (hasonló a tamponhoz), majd helyezze be a másodikat egy kicsit lejjebb. A medenceizmok jobban hozzászoknak a golyók súlyához, és a nők hosszabb ideig tartják bent őket. A gravitáció és a mozgás hatására a mélyebben behelyezett golyó lefelé mozog, súrlódik a másik golyóhoz, ami mechanikai rezgéseket kelt. Ily módon a hüvely kellemesen vérrel telt lesz, természetesen nedves lesz, és készen áll a szexre. A megelőzés részeként a hölgyeknek naponta legalább 15 percet kell szánniuk a medencefenék erősítésére.

A gésagolyók kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, amely nem okoz allergiás reakciókat és nincs kitéve a korróziónak. Ezenkívül a fém tökéletesen sima felülettel rendelkezik, ezért a gésagolyók könnyen behelyezhetők a hüvelybe. A hüvelyszárazságtól szenvedő nők használhatnak egy csepp síkosító gélt. Általában azonban azt javasoljuk, hogy a gélt takarékosan használja, vagy egyáltalán ne kenje be a golyókat, hogy ne csússzanak ki a testéből. A fém anyag előnyei közé tartozik a hőmérséklet szabályozási képessége is. Melegítse fel a gésagolyókat meleg vízben, vagy tegye be egy időre a hűtőbe. Az előjáték során hagyja, hogy partnere jégkockaként futtassa őket a mellbimbók körül vagy az intim területek érzékeny pontjain.

A segédeszköz teljesen vízálló, így könnyen higiénikusan tisztán tarthatja. De inkább ne hívja meg a nehéz, fém gésagolyókat a vízi játékokra. Kicsúszhatnak a női hüvelyből, és károsíthatják a csempepadlót, vagy eltörhetik a zuhanyfal üvegét.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Metal Balls fém gésagolyókból álló készlet" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem