Betöltés...

Dazzle Queen öntapadó kövek arcra

Ár: 4.295 Ft

A Dazzle Queen Öntapadó arckövek kristály színűek és irizáló tükröződésekkel rendelkeznek. Játékos kialakításuk felébreszti az új élmények iránti vágyat.
A strasszok egy eredeti ékszert képviselnek, amely szó szerint ragyogóvá varázsolja a nőket. Javasoljuk, hogy kombinálja őket egy fesztiválruhával, erotikus fehérneművel vagy egy szexi jelmeztel a dögös szerepjátékhoz.



Annak érdekében, hogy a strasszok jól tapadjanak az arcon, javasoljuk, hogy tiszta, száraz és zsírtalanított bőrre ragasszák fel smink nélkül. Ne használjon köveket érzékeny vagy allergiás bőrre.



Ha fesztiválra mész, akkor vegyél fel egy szexi, strasszokkal díszített fehérneműt, amely kihívóan kikandikál a ruhádból vagy a rövidnadrágodból. A csillogó kövek, a merész smink és az erotikus fehérnemű kombinációja tökéletes ruhát alkot, amellyel minden koncert fő arca leszel.
Amit szeretünk a Dazzle Queen strasszokban, az az újrafelhasználhatóságuk. Igaz, lehet, hogy nem fog olyan erősen, mint az első alkalommal, amikor felragasztod, de csak egy speciális ragasztót kell használni a testhez, és például tizedszerre ragasztani vele a strasszokat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Dazzle Queen öntapadó kövek arcra" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem