Betöltés...

Tenga Puffy Green maszturbátor (16,5 cm)

Ár: 37.535 Ft

A dizájnos kivitelezésű, kompakt Tenga Puffy Green maszturbátor puha szilikonköpenyével a péniszét a makkjától a gyökeréig megragadja a bolyhos, TPE anyagból készült, izgató belső kamrával. Szorossága még a legtapasztaltabb ínyencek kitartását is próbára teszi. Az eszköz középső része kényelmesen összenyomható a kezében, mint egy stresszlabda, és így szabályozza a maszturbátor feszességét. Az alsó fedél szintén szuper kiegészítő, karbantartás közben csepegtető állványként szolgál.

Az erős szorításnak köszönhetően a maszturbátor olyan valósághű érzéseket nyújt a férfiaknak, mint a szex egy nővel. Mi a segédeszközben a nem feltűnő és elegáns megjelenés mellett elsősorban a hajlékony szilikon és az egyedi, puha TPE anyag jól átgondolt kombinációját szeretjük, ami egy pihe-puha mályvacukrot idéz. Ugyanakkor a maszturbátor tömör műanyagból készült élei gondoskodnak arról, hogy a segédeszköz ne essen össze behatolások közben. Szorításkor erős negatív nyomás keletkezik a zárt játék belsejében, ami szívást idéz. És ha eltávolítja az alsó fedelet, változatosabbá teheti orális játékait az átjárható alagúttal. Szeretjük mindkét változatot váltogatni.

A maszturbátor belső hüvelye egy hosszú kamrából áll, gyöngyös masszázspontokkal és rövid, szűkített alagutakból, amelyek az érzékeny kantárt is megszorítják. Az intenzív péniszmasszázzsal a férfiaknak bőven lesz dolguk, hogy távol tartsák izgalmukat. Az eszköz a nők kezébe is tökéletesen illeszkedik, így akár előjáték közben is játszhatnak vele.

A teljesen vízálló felületet is nagyra értékeljük, mert még a vízzel teli fürdőkádban sem fullad meg a maszturbátor. Egyszerűen öblítse le az átjárható maszturbátort tiszta vízzel, így mindig higiénikusan tisztán tarthatja. A karbantartást a praktikus csepegtető állvány is megkönnyíti, amelyen a maszturbátort megszáríthatja.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Puffy Green maszturbátor (16,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem