Betöltés...

Tenga Puffy Brown maszturbátor (16,5 cm)

Ár: 37.500 Ft

A Tenga Puffy Brown maszturbátor minden irreális maszturbátor rajongót lenyűgöz, akik szeretik, ha a kezükkel jól megszoríthatják a segédeszközt, és így szabályozhatják a pénisz összeszorításának mértékét. Az elképesztően puha és lágy tokot a maszturbátor belsejében lévő izgató szerkezet egészíti ki, amely teljes hosszában masszírozza a férfi büszkeségét. Az urak a játékkal nemcsak egyéni, hanem a partnerükkel közös játékokat is változatossá tehetik.

A maszturbátor már első pillantásra lenyűgöző nem feltűnő és elegáns dizájnjával. A pasztellbarna eszköz lekerekített formájú, és kicsit úgy néz ki, mint egy kis hordozható hangszóró vagy egy vizes palack. Így senki sem gyanítja, hogy ami az éjjeliszekrényen fekszik, az egy erotikus játék.

Az eszköz jól illeszkedik a kézbe, és a nők számára is jól tartható. Kompakt kialakításának és méretének köszönhetően a maszturbátor nagyszerű útitárs, amely könnyedén elfér a táskában vagy a hátizsákban.

Ami igazán ámulatba ejtett minket, az a hihetetlenül puha és lágy szilikon borítás, amely a pihe-puha mályvacukrokra emlékeztet. A segédeszköz falai átadják a kéz nyomását a péniszre, így a férfiak tetszés szerint szorítgathatják a játékot, és kipróbálhatják, mennyire intenzív fogás illik hozzájuk a legjobban. A maszturbátorral a férfiak még a nehéz napokon is játszhatnak, amikor a játékot stresszoldó eszközként használhatják, amit nem akarnak letenni.

A segédeszköz tetején egy kupakot talál, amely lecsavarozás után felfedi a maszturbátor bejáratát. Amikor a pénisz a belsejébe hatol, az urak élvezni fogják a szűk nyílást, amely alkalmazkodik férfias büszkeségükhöz. Belül a férfit a kidolgozott TPE anyag fogadja, amely kellemes és csodálatosan rugalmas, és minden oldalról szépen körbeveszi a péniszt, akár egy igazi vagina.

Emellett egy kifinomult, háromzónás belső struktúra várja a férfiakat. A péniszt az elején és a végén körkörös spirál kényezteti, amely minden egyes mozdulattal közelebb viszi a férfiakat a kívánt csúcsponthoz. Középen a férfi büszkeségét függőleges és vízszintes hullámokban kiszélesedő és szűkülő gyűrűk gyötrik. Az urak ezért egy ideig nyugodt tengeren érzik magukat, majd elsodorják őket az élvezettel teli vízörvények. Ez a lenyűgöző menet még a tapasztalt tengerészek kitartását is próbára teszi, és az orgazmus kikötőjébe szállítja őket.

A maszturbátorral az urak játszhatnak a zuhany alatt, mert teljesen vízálló felülettel rendelkezik. A maszturbátor alján lévő kupak eltávolítása után, az átmenő lyuknak köszönhetően a partnerjátékait is változatossá teheti, amit a férfiak a kedvesük melleire vagy arcára élvezéssel zárnak. A fedél praktikus csepegtetőállványként is szolgál, amelyre mosás után ráteheti a játékot és hagyhatja megszáradni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Puffy Brown maszturbátor (16,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem