Betöltés...

Fel-le mozgó anális vibrátor Dream Orgasm távirányítóval (19,5 cm)

Ár: 32.705 Ft

A szélesebb Dream Orgasm anális vibrátor erős rezgéssel és kifinomult fel-le mozgó funkcióval az utolsó részig kitölti a fenekét a tapasztalt ínyenceknek, akik intenzívebb anális orgazmusra vágynak. A vibrátort erős tapadókoronggal bármilyen sima felületre rögzítheti, így élvezheti a handsfree menetet, amely során szabad kezével simogathatja saját vagy partnere testét. A vibrációs hegynek köszönhetően a segédeszköz alkalmas a G-pont és a prosztata célzott stimulálására is. A távirányító élénkíti a maszturbációt és a kétszemélyes játékokat.

Örömünkre szolgált, hogy a vibrátor függőleges helyzetben is megbízhatóan tart, így elsősorban a fürdőszobában a csempére szeretjük rögzíteni. Nagyra értékeljük a szűkített hegyet is, amely megkönnyíti a vibrátor becsúszását a fenékbe. A képzeletbeli bordázott nyak, amely a fel-le mozgó funkció elindítása után 1 cm-rel meghosszabbítja a játék testét, be- és kihúzva kellemesen izgatja az anális bejáratát. A segédeszköz szélesebb átmérője nem teljesen kezdőknek való, ezért javasoljuk, hogy játék előtt tágítsa a fenekét az ujjaival vagy egy kisebb eszközzel.

A vibrátor kiváló minőségű, matt szilikonból készült, amely puha tapintású és nem porózus felülettel rendelkezik. A szilikon anyag nem okoz allergiás reakciókat, ezért gyakran használják az egészségügyben.

Az erős rezgések feltüzelik az igényes élvezeteket keresőket, akik az anális falak intenzív stimulációjára vágynak. A 7 vibrációs program mellett 3 sebességű fel-le mozgást is élvezhet. A távirányítóval kombinálhatja a vibrációs és behatolási módokat. Különböző intenzitású rezgések és fel-le mozgó sebességek váltogatásával fokozza az orgazmus élményét. A vibrátor a csúcsban vibrál a legerősebben, ahol a vibrációs motor el van rejtve. Az utazási zárnak köszönhetően a játék nem kapcsol be magától a táskában vagy utazási poggyászban.

Anális segédeszköznél a praktikus fekete színt részesítjük előnyben, mert elrejti az esetleges szennyeződéseket és kéz a kézben jár a keményebb BDSM gyakorlatokkal.

Az eszköz közepesen vízálló kezelést kapott, így egyszerűen higiénikusan tisztán tarthatja. A vibrátor kibírja a tisztító zuhanyozást, így a karbantartás során teljesen leöblítheti folyó víz alatt.

A segédeszköz USB-kábellel tölthető, így időt és pénzt takaríthat meg. A kábelt lapos csatlakozóval bedughatja a mobiltelefon hálózati töltőjébe vagy egy power bankba. A vibrátort gyakorlatilag bárhol feltöltheti.

A játék halk vibrációval rendelkezik, de a fel-le mozgó funkció miatt kissé zajosabb. De a gyerekeket vagy a szomszédokat nem ébreszti fel a fal mögött.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fel-le mozgó anális vibrátor Dream Orgasm távirányítóval (19,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem