Betöltés...

Pink Baddie rózsaszín világító bilincs kézre

Ár: 8.810 Ft

A Handcuffs Pink Baddie az erotikus kollekciót kiterjeszti minden olyan párra, akiket különféle fantáziaszerepjátékok izgatnak, és BDSM-játékok közben, akár éjszaka is szeretnének partnert találni. Ez a kiváló minőségű műbőr anyagból készült dizájneszköz a speciális fluoreszkáló felületnek köszönhetően a sötétben diszkréten világít neonsárga-zöld színben , így a villanyt lekapcsolva sem marad le róla. Állítható kerülete férfiaknak és nőknek egyaránt megfelelő. A bilincs kombinálható lábbilincsekkel isPink Baddie ugyanabból a sorozatból , és nagyszerű dizájnkészlettel rendelkezik.

A jellegzetes rózsaszín színt fekete alkatrészek és ezüst lánc egészíti ki, amely domináns megjelenést kölcsönöz a bilincseknek. A játék ruhákkal vagy erotikus fehérneművel kombinálva is kiemelkedik, még fényképeken vagy videókon is. Professzionális dominánk világító bilincseket is használ órái során, és elárulta, hogy ügyfeleinek elsősorban elképesztő kényelme , kellemes anyaga és kialakítása miatt tetszett a készülék.

Javasoljuk, hogy a bilincseket nappal töltse fel, például a hálószoba ablakpárkányán, vagy világítsa meg lámpa alatt . Este készen állnak a varázslatos játékodra a fényekkel . Azt tapasztaltuk, hogy a bilincsek nem világítanak olyan intenzíven, mint a többi világító szexjáték. De nem fog hiányozni a feltűnő rózsaszín színük , még akkor sem, ha előtte elfelejti megvilágítani őket.

A nagyobb wow hatás érdekében kombinálja az eszközt más világító játékokkal – például világító vibrátorral, masszázsfejjel vagy gallérral. A világító bilincsek levehető karabinerrel ellátott lánccal rendelkeznek, így A BDSM és a swingerpartik merész öltözékének kiegészítőjeként is használhatod. A drag queens rajongói bilincsekkel ékesíthetik jelmezüket az esti show- ra. Odakint öltsd fel lázadó feled segítségét egy esti séta során. Te fogod irányítani minden mozdulatát.

A vegán poliuretán bőr nem súrol   bőrre és kellemes a testre. Ezért hosszabb ideig viselheti a bilincset. A fém alkatrészek nem tartalmaznak nikkelt , így a szerszám nem okoz allergiás reakciókat. A bilincs eleinte szilárdnak és hajthatatlannak tűnik, de azt tapasztaltuk, hogy a bőr idővel megpuhul.

Nagyra értékeljük az univerzális méretet is, aminek köszönhetően a bilincs még szélesebb férfi csuklóra is illeszkedik. Az állítható pántok 6 lyukkal és klasszikus csattal könnyen fel- és levehetők.

A játék vízálló felülettel rendelkezik, így minden szennyeződést nedves ruhával tisztíthat .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Pink Baddie rózsaszín világító bilincs kézre" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem