Betöltés...

Oriental Beauty öntapadó kövek arcra és testre

Ár: 3.355 Ft

Az Oriental Beauty Kreatív öntapadó kövek az eredetiségre fogadó hölgyek arcát és testét díszítik, és érzékien keretezik a szemet, mint egy strasszkarcoló. A kövek átlátszó irizáló fényét négy kék árnyalatú kő eleveníti fel, amelyek a távol-keleti hastáncosok szexuális vonzerejét adják a nőknek szerepjáték közben.



A strasszok egy parti vagy fesztiválruhát is díszítenek. A nyári fesztiválok kéz a kézben járnak a merész gardróbbal és az elismert fehérneműkkel , így a ruhaválasztásban nincsenek korlátok. A másik fele éles szemének nem hiányzik a combot átölelő pántokkal ellátott heveder, amelyet a hölgyek a ruhák vagy a rövidnadrágok alól engedhetnek ki. Az elismert melltartó pántok is kihívóan néznek ki.
Annak érdekében, hogy a kövek ne hulljanak le a bőrről, és egész éjszaka díszítsék a nők bőrét, javasoljuk, hogy smink nélkül ragasszák fel őket száraz és zsírtalanított bőrre .



A köveket többször is felviheti az arcra vagy a testre. Miután eltávolította a bőrről, ragassza vissza őket a hátlapra. Ha az öntapadó réteg nem tart, tisztítsa meg a strasszok alsó részét alkohollal megnedvesített kozmetikai tamponnal, és használjon nem mérgező testragasztót.
Örömünkre szolgál , hogy a kövek az Európai Unió területén Készülnek . Ezért bízhat a pontos feldolgozásukban és az egészségügyi biztonságukban.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Oriental Beauty öntapadó kövek arcra és testre" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem