Betöltés...

Sparkling Beauty öntapadó kövek testre

Ár: 2.930 Ft

A Sparkling Beauty öntapadó strasszok a testen gyönyörűen díszítik a nyakkivágást , és csillogó műalkotássá varázsolják. Hölgyeim, viseljenek strasszokat, mint egyetlen ékszert meztelen testükön , vagy kombinálják őket egy erotikus együttessel . Látni fogja, hogy eláll partnere lélegzete. Ez a látványos kiegészítő egy fesztiválra vagy bulira szánt alkalmi ruhával kombinálva is gyönyörűen megállja a helyét.   de használhatod erotikus fotózáshoz vagy videózáshoz is.
A kövek gyönyörűen csillognak és minden mozdulatnál fényt vernek vissza . Emiatt lila, zöld vagy kék tükröződéseket észlelhet, amelyek feldobják a napot.



A tartozék kiváló minőségű gyantából és akrilból készült. Egyszerűen felviszik a testre, és ha helyesen követik , körmökként tapad a testhez . Nem hámlik le és nem csúszik le.
Felhordáskor először óvatosan válassza le a köveket a csillámról, amelyhez rögzítve vannak, majd ragassza őket tiszta és száraz bőrre . Ügyeljen arra, hogy bőre ne legyen zsíros, és ne legyen rajta smink, testápoló vagy parfüm.



Szeretjük, ha a köveket többször egymás után használhatod . Csak annyit kell tennie, hogy miután eltávolította őket a testről, vissza kell ragasztani az eredeti alapra, és az eredeti csomagolásban tárolni. Ha a strasszok egy idő után már nem ragadnak, fertőtlenítőszerbe vagy alkoholba mártott tamponnal letisztíthatod, majd bármilyen nem mérgező ragasztóval újra felragaszthatod a testre.
A strasszokat Az Európai Unió területén gyártják, így precíz kivitelezésükben bízhat.


ÉRTESÍTÉS
Ne használjon köveket érzékeny bőrön vagy allergiára hajlamos bőrön. Gyermekektől és háziállatoktól elzárva tartandó.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Sparkling Beauty öntapadó kövek testre" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem