Betöltés...

Anais harisnyakötős szett Wonder, L–XL

Ár: 31.185 Ft

A fekete szín az elegancia, a luxus és a csábítás szinonimája. És az Anais Wonder szett is, amely egy modern nő ruhatárát egészíti ki, aki tudja, mit visel, és az ujja köré akarja csavarni párját.
Az átlátszó tüllből készült, nyakkivágásban lévő pántokkal ellátott melltartó szabásával bikinit idéz. A felső része nincs aládrótozva , így a mell természetes formáját másolja, ami enyhén megemelkedik. A hátoldalon keresztezett pántok olyan hatásos részletet képviselnek, amely egyetlen férfit sem kerüli el az éles tekintetet.



A készlet másik része egy harisnyakötő öv , a combon díszes pántokkal , amelyet a nők bevallásuk szerint szoknya alatt vagy keskeny nadrágon viselnek. A derékrészen található széles gumipántnak köszönhetően a harisnyakötő kényelmes viselet, nem válik le a csípőről és könnyen felvehető , mivel nincs rajta rögzítés. A hölgyek egyszerűen áthúzzák az aljára, hasonlóan a nadrághoz.
Minket is lenyűgözött a szett hatékony, de egyben kényelmes szabása . Mindegyik darab arany csatokkal rendelkezik, amelyeket a nők egyéni arányaikhoz igazítanak. Így nem mindegy, hogy erősebb a combjuk, vagy nem kaptak darázsderekút. A készlet mindig szépen illeszkedik a figurához .



A szetthez tartozik még csípőpántos bugyi is, melynek szabása merész tangát idéz.
Végül kiemeljük a rugalmas anyagot , aminek köszönhetően a pántok nem vágnak csípőbe.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Anais harisnyakötős szett Wonder, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem