Betöltés...

Mosógél Vinyl és PVC anyagokra Ultra Clean (100 ml)

Ár: 3.665 Ft

A Vinyl és PVC Ultra Clean mosógélt egy kisebb, 100 ml-es kiszerelésben értékelni fogja a BDSM játékok minden rajongója, akinek van kollekciójában PVC-lapok pisizni vagy nuru masszázshoz, szívesen viselnek fényes bakelit ruhákat és nem akarják alábecsülni a megfelelő karbantartást. A különleges gondozásnak köszönhetően BDSM ruhái és erotikus kiegészítői megőrzik fényüket és rugalmasságukat , élettartamuk pedig meghosszabbodik.

Az Ultra Clean mosógél gondoskodik a makacs és zsíros foltok eltávolításáról a kenőanyagokról és masszázsolajokról, amelyek a játékok felületére tapadnak. A terméknek köszönhetően búcsút inthetsz a dezodor maradványoknak és az izzadtság és a nikotin illatának is. Ezenkívül a termék megvédi a ruha és a tartozékok anyagát a kopástól, és megakadályozza, hogy a ruha egyes részei összetapadjanak .

A vinil és PVC ruhák nem passzolnak jól a szokásos mosószerekkel, ami miatt különleges fényes felületük kifakulhat vagy elhasználódhat. A vinil ruhaneműről is ismert, hogy elnyeli a szagokat. Ezért jobb kerülni a különféle aromákat és illatanyagokat tartalmazó mosógéleket. Az Ultra Clean mosógél nem tartalmaz felesleges parfümöt , amely átkerülne a ruhájára.

Szeretjük, hogy a termék könnyen használható. Minden mosás előtt rázza fel az üveget, majd öntsön egy kevés mosógélt a langyos vízzel megtöltött mosogatóba vagy edénybe. A gyártó szerint az optimális arányt úgy érheti el, ha 5 l vizet összekever 10 ml mosógéllel . Ha a keverék nagyon habzik, az azt jelenti, hogy túl sokat használt el a termékből.

Röviden mossa ki a vinil ruhaneműt az előkészített fürdőben. A teljes mosási folyamat nem tarthat tovább három percnél . A makacs foltokat kendővel óvatosan letörölheti. Mosás után alaposan öblítse le a ruhákat bő tiszta vízzel, majd akassza fel egy fogasra, hogy a friss levegőn megszáradjon.

Miután a ruha megszáradt, fehér csíkokat találhat rajta. Ezek akkor keletkeznek, ha túl sok mosógélt öntött a vízbe. Ebben az esetben mossa ki újra a ruhákat kisebb mennyiségű mosószerrel.

Amit még szeretünk a termékben, az a vegán összetétele, melyben nem találsz állati eredetű összetevőket. A kisebb üveg nem foglal sok helyet a fürdőszobában vagy a hátizsákban, így a termék utazásra is alkalmas. A praktikus korongos kupak szorosan lezárja a csomagolást, így a mosógél nem szivárog ki a tasakban, és a precíz adagolásnak köszönhetően egy csepp sem megy kárba.

Végezetül kiemeljük, hogy a terméket Az Európai Unió területén gyártják. Ezért bízhat a minőségében .

ÉRTESÍTÉS
A termék kizárólag külső használatra készült, ezért soha ne igya meg. Kerülje a szemmel, nyálkahártyával és nyílt sebekkel való közvetlen érintkezést. A mosógélt tartsa távol gyermekektől és állatoktól.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Mosógél Vinyl és PVC anyagokra Ultra Clean (100 ml)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem