Betöltés...

Spray a latex felöltéséhez Pure Feeling (100 ml)

Ár: 5.880 Ft

Az antisztatikus hatású Pure Feeling sprében lévő, átlátszó szilikonolaj megkönnyíti a latex ruházat fel- és levételét. Érzéki fényt, kiváló hidratálást és rugalmasságot kölcsönöz neki, így nem reped el öltözködés közben. Ezenkívül megvédi a vékony latex ruházat anyagát a szakadástól és az elfáradástól. A sprayt minden típusú latexen használhatja, beleértve a klórozott latexet is. A kisebb, 100 ml-es úti csomag nem foglal sok helyet a táskában, ezért vigye magával a fétispartira.

A szilikonolaj kiválóan siklik, és nem tartalmaz olyan hozzáadott anyagokat, amelyek károsak az érzékeny latexre. Azt tapasztaltuk, hogy a termék a bőrön való felvitel után át nem eresztő réteget képez, és száraz érzetet hagy a bőrön, így nem zsíros. Közvetlenül a latex ruha levétele után a bőr hamar megszárad. A latex tárolására is használjuk a sprét, mert megakadályozza annak összetapadását.

A termék felvitelét egy praktikus permetező könnyíti meg, amely egyenletes szilikonködöt hoz létre nagyobb ruhafelületen. Az olaj különleges viszkozitásának köszönhetően kisebb mennyiségű terméket kell használnia, így a permet tovább tart. A frissen mosott latex ruhákat könnyebb felvenni, ezért nem hiányozhat a gyűjteményéből a {productLink:10198}{/productLink}.

A latex spray azonnali használatra kész. Permetezzen elegendő mennyiségű olajat egyenletesen a ruházat teljes belső felületére. A vékony réteg lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen belecsússzon kedvenc latex darabjaiba. A sprét felöltözés előtt a bőrére is permetezheti. 

FIGYELMEZTETÉS
A termék nem közvetlen fogyasztásra készült. Tartsa távol gyermekektől és állatoktól. Az első használat előtt javasoljuk, hogy vigyen fel egy kis mennyiségű olajat az alkarra. Ha bőrirritációt tapasztal, véletlenül lenyeli a készítményt vagy a szemébe kerül, forduljon orvosához. A spray szilikonködöt hoz létre, ezért ügyeljen arra, hogy az olaj ne kerüljön a padlóra. Elcsúszhatna.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.03.31
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Spray a latex felöltéséhez Pure Feeling (100 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem