Betöltés...

Latex fényápoló Perfect Shine (250 ml)

Ár: 10.960 Ft

A Perfect Shine fényápoló latexhez nagy, 250 ml-es kiszerelésben minden latexkedvelő számára kötelező darab. Koncentrált, tartósítószermentes formulája kíméletesen ápolja a latex anyagot, nemcsak professzionális fényt ad neki, hanem a szükséges rugalmasságot is, és megvédi az összetapadástól.

Ha latex ruhát rendel, álmai szexi darabja matt formában érkezik meg. Ahhoz, hogy gyönyörűen ragyogjon a fotókon, videókon vagy erotikus játék közben, először a Perfect Shine ápoló olajjal kell fényesítenie. Ehhez először kézzel mossa ki a fehérneműt tiszta vízben a Ultra Clean segítségével, majd polírozza ki az olajjal. A legjobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy 15 ml olajat keverjen össze 5 liter vízzel egy elég nagy edényben, amelybe a latex ruhadarabot bele lehet meríteni. Végül öblítse le a ruhadarabot tiszta vízzel, és hagyja megszáradni. Az ápolószert közvetlenül a ruhadarabra is felviheti anélkül, hogy előtte vízzel összekeverné.

A Perfect Shine ápoló olaj nemcsak káprázatos fényt ad a latex anyagnak, hanem lágyítja is azt, és megadja a szükséges rugalmasságot, hogy ne repedjen meg öltözködés közben. Az olajozás emellett megakadályozza, hogy a ruhák összeragadjanak, és antisztatikus hatásának köszönhetően megszabadít az elektrosztatikus töltéstől. Így nem lesz libabőrös a latex ruha felöltésekor, és nem ráz meg senkit, amikor hozzáér.

Nagyra értékeljük, hogy a termék nem tartalmaz olyan tartósítószert, amely károsítaná a latex anyagot. Ezért a terméket minden típusú latexre használhatja, beleértve a klórozott latexet is. A praktikus kupaknak köszönhetően az olaj könnyen adagolható a tenyerébe vagy egy mérőpohárba. A sprével ellentétben, amely a zsíros olajat a környező területre permetezi, a Perfect Shine használatával nem lesz zsíros a padló, a fal vagy önmaga. Ráadásul a nagy, 250 ml-es kiszerelés vízzel keverve akár 16 használatra is elegendő.

FIGYELMEZTETÉS: A kozmetikai terméket száraz és sötét helyen, gyermekektől elzárva tárolja. Az első használat előtt próbáljon meg egy kis mennyiségű gélt felvinni az alkarjára. Ha irritáció vagy allergiás reakció lép fel, ne használja tovább a terméket. Ne alkalmazza a terméket a szem környékére vagy a sebekre. Rendszeresen ellenőrizze a lejárati dátumot. Lejárta után ne használja az olajat. Ez egy külső használatra szánt kozmetikai termék, ezért soha ne fogyassza.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Latex fényápoló Perfect Shine (250 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem