Betöltés...

Élethű maszturbációs torzó Boobies Lady (36,5 cm)

Ár: 114.500 Ft

A valósághű Boobies Lady maszturbációs torzó egy női test alakjában ugyanolyan érzéseket kölcsönöz a férfiaknak, mint a partnerrel való szex során. Elbűvölt minket a puha tapintású TPE anyaga, valamint a hüvely és az anális részletgazdag másolata, amely izgatja a péniszt jellegzetes belső kiemelkedéseivel. Az önkielégítés élményét a modell életnagysága és nagy, részletes mellbimbókkal ellátott mellei is fokozzák. Az urak szorongathatják őket önkielégítés közben, és a legtöbb férfit az is beindítja, ahogy büszkesége siklik a síkosított mellek között. A maszturbátor az állóképesség edzésére és a hármas szexjátékok élénkítésére is alkalmas.

Mindkét bejárat belső hüvelyét részletes masszázstextúrák díszítik. A hüvelybe kerülve négyzónás belső szerkezet várja a férfi büszkeséget bordás körökből, masszív golyókkal rendelkező alagútból és egy kis tüskékkel ellátott kamrából. A péniszt az anális részben egy gyöngysorra emlékeztető üreg kényezteti. Mindkét bejárat nagyobb átmérőjű, így még az átlagon felüli méretekkel rendelkező férfiak is elégedettek lesznek.

Mi élveztük a klasszikus misszionárius pozíciót és a térdelő vagy lovagló pozíciót a maszturbátorral. A női törzs másolata az asztalon is bírja a behatolásokat, mert nagyobb súlyának köszönhetően nem csúszik el sehova. Szintén dicséretet érdemel a segédeszköz anatómiailag kialakított teste, amely párnával alátámasztott női feneket idéz. A férfiak minden helyzetben könnyedén becsúszhatnak mindkét kamrába.

A kiváló minőségű és tartós anyag, a Fanta Flesh hőre lágyuló elasztomer (TPE) szabadalmaztatott keveréke, amely hűen utánozza az emberi bőrt. A maszturbátor olyan érzést kelt a férfiakban, mintha a partnerüket érintenék. A segédeszköz merev, de ugyanakkor puha tapintású.

A törzs teljesen vízálló felülettel rendelkezik, és szeretjük, hogy a maszturbációs lyukak össze vannak kötve egymással. Ez megkönnyíti munkáját a karbantartás során. A torzó nagyobb mosdókagylóban is elfér, de az eszközt nagyobb mérete miatt javasoljuk a kádban mosni. Kényelmesen átöblítheti az átmenő maszturbációs hüvelyt a zuhanytömlővel.

Sajnos a TPE anyag tulajdonságai közé tartozik a nagyobb ragadósság is, ezért ne felejtse el a maszturbátort a karbantartás végén bepúderezni, hogy puha tapintású maradjon. A mi Don Pudre elefántpóderünk segít meghosszabbítani az eszköz szépségét és élettartamát.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Élethű maszturbációs torzó Boobies Lady (36,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem