Betöltés...

Rule of Obedience feketefehér világító nyakörv pórázzal

Ár: 14.670 Ft

A fekete-fehér, világító, pórázzal ellátott Rule of Obedience nyakörvvel felélénkítheti közös játékait partnerével, akár szeretne behatolni a BDSM világába, akár a tapasztalt ínyencek közé tartozik, akik szeretik átadni magukat a kemény BDSM gyakorlatoknak. Professzionális dominánk is megszerette az eszközt, és a rabszolgái leckéin használja.

A nyakörv használatát elsősorban éjszakai játékokhoz javasoljuk. Nem csak jobban ellazul a sötétben, de teljes mértékben élvezni is fogja a fényét. A speciális fluoreszkáló felületnek köszönhetően a nyakörv és a póráz vége sötétben világít. Hagyja a segédeszközt napközben fényben (néhány óra elegendő), vagy világítsa meg lámpa alatt. Próbálja ki tippünket, és lepje meg kedvesét azzal, hogy lekapcsolja a villanyt a szobában. A nyak körüli nyakörv gyönyörűen megvilágítja a formás dekoltázst és a tarkót, amely mögé a partner elszántan oson az éjszakában, akár egy tengerész, aki a világítótorony fénye után vitorlázik a viharos tengeren keresztül.

Tetszik nekünk, hogy a játék sokáig világít, így az otthoni és a szabadban töltött meghitt pillanatokat egyaránt feldobja. Menjen el sétálni sötétedés után a parkba alázatos párjával. A világító nyakörvvel és pórázzal felhívják magukra a kívánt figyelmet. Talán így beteljesíti azt az izgalmas ötletet, hogy valaki meglátja Önöket együtt játszani. A világító nyakörv gyönyörűen kitűnik, mint divatos kiegészítő a bulik vagy fesztiválok ruháival kombinálva. Így egy egyedi és kihagyhatatlan outfitet varázsol, amely minden fotón és videón tökéletesen feltűnik.

A nyakörv kiváló minőségű poliuretán bőrből készült, amely kellemes viseletet biztosít a meztelen testen, és nem súrolja a nyak érzékeny bőrét. Ráadásul könnyen tisztítható, ezért szennyeződés esetén egyszerűen törölje le a segédeszközt egy nedves ruhával. A játék nem szívja magába a nedvességet, így száradás után azonnal újra használható. Értékelni fogja ennek az anyagnak a tartósságát is. Nem hámlik, így még az igazi vadulást is bírja.

Egyszerűen bekapcsolhatja a segédeszközt a 7 lyukú fémcsat segítségével. A nyakörv ennek köszönhetően nagyon jól illeszkedik a keskeny női és a masszív férfi nyakhoz. Ezenkívül a nyakörv közepén egy nagy, fém fűzőkarika található a póráz rögzítéséhez. A gyűrű belülről ovális bőrbetéttel és négy fekete kapoccsal erősen rögzítve van. A karika ezért egy helyen marad, nem csúszik át a nyakörv egyik oldaláról a másikra.

A nyakörvhöz fémgyűrűvel kapcsolódik a masszív karabiner láncos pórázzal, amely szilárdan tart és még az erősebb húzást is bírja. Ezért valahányszor a szubmisszív partner menekülni próbál, vagy irányt akar változtatni séta közben, egy erőteljes rándítás visszahozza. A póráz vége fémgyűrűvé alakul, amely a pórázhurokhoz kapcsolódik. Ez a nyakörvhöz hasonlóan poliuretán bőrből készült, és elég széles ahhoz, hogy ne vágjon bele a kézbe.

A dizájnos fekete-fehér kivitelezés önmagában is remekül néz ki, de a fehér háttér az, ami lehetővé teszi, hogy a fluoreszkáló réteg olyan fényesen és hosszan ragyogjon. Viszont a nyakörv nappal is szépen kiemelkedik a csupasz nyakon, és könnyen kombinálható bármilyen outfittel egy fashion fotózás vagy forgatás során.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Rule of Obedience feketefehér világító nyakörv pórázzal" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem