Betöltés...

Dark Secret mellbimbócsipesz műbőr nyakörvvel

Ár: 8.175 Ft

A Dark Secret mellbimbócsipesz műbőr nyakörvvel látványos kiegészítőt képvisel, amely felkelti a figyelmet. Viselheti BDSM és swingerparti outfittel kombinálva, vagy díszítheti vele meztelen testét, így meglepve párját a hálószobában. A csipeszek rögzítése után csodásan kemény mellbimbókat fog élvezni, melyek a bilincsek szorításában szépen vérbőek és érzékenyek lesznek. Ezért minden további stimulációjuk az orgazmus mennyországába repíti.

Az eszköz kiválóan alkalmas a herékre, péniszre, szeméremajkakra vagy csiklóra való felhelyezéshez, valamint különféle kísérletezésekhez. Uraim, próbálják meg rögzíteni a nyakörvet a nyakukban, de a csipeszeket rögzítsék partnerük szeméremajkaira. A láncok gyengéd meghúzása élénkíti az orális szexet partnere számára. Vagy rögzítse a szorítókat az alávetett mellbimbójához, és helyezze a fémláncokat a szájába, hogy azok megfeszüljenek. Tesztelje, hogy meg tudja-e tartani, és nem engedi-e el, még akkor sem, ha a mellei vadul himbálóznak szex közben hátulról pózban.

A szorítók keskeny alakja a krokodilok állkapcsaira emlékeztet éles fogak nélkül. A mellbimbóra rögzítve intenzív érzéseket fog átélni, mivel a segédeszköz nyomása a mellbimbó egy kisebb területére összpontosul.

Nagyra értékeljük a segédeszköz precíz kialakítását. A csipeszek kiváló minőségű és tartós fémből készülnek, amely nem rozsdásodik. A játék jól tart a mellbimbókon és nem csúszik le róluk. Az állítható csavaroknak köszönhetően beállítható a nyomás mértéke. A csavarok meghúzása lazítja a szorítást, míg a csavarok meglazításával a mellbimbót maximálisan összeszoríthatja. Ezért élvezni fogja a gyengéd fogást, amely megnyitja a kapukat a BDSM titokzatos világába a kíváncsi párok számára, de akár az intenzívebb szorítást is.

A csipeszek végén fekete, gumírozott borítás található, amely kellemes tapintású. Ugyanakkor hatékonyan védi a mellbimbók finom bőrét a nem kívánt dörzsölődéstől, így hosszabb ideig is biztonságosan viselheti őket.

A szorítókhoz két vékony fémlánc kapcsólódik, melyek a nyakörvig vezetnek, mely szépen díszíti a testet. A mozgás során csodálatosan ringanak, és minden alkalommal, amikor megérintik a meztelen testet, libabőrt okoznak. A fém anyagnak köszönhetően élvezheti a hőmérséklettel való játszadozásokat is. A láncok remekül lehűtik a felhevült bőrt, de víz alatti felmelegítés után élvezheti a kellemes meleget is.

A kidolgozott, fekete nyakörvet szélesebb pánt alkotja. Talál rajta egy rávarrt vékonyabb övet, 9 db ezüst szegecsekkel díszítve, melyek durva megjelenést kölcsönöznek a játéknak. A nyakörv kiváló minőségű poliuretán bőrből készült. Ez kellemes tapintású, a meztelen testen is, puha és nem dörzsöli a nyak érzékeny bőrét.

Egyszerűen rögzítheti a nyakörvet egy praktikus csattal a hat lyuk egyikén. Könnyedén beállíthatja a segédeszköz kerületét igény szerint, legyen szó keskeny női nyakról vagy masszív férfi nyakról. Ezen kívül a nyakörvön egy nagy, fém fűzőlyuk található, amelyhez láncokkal ellátott szorítók csatlakoznak. Ugyanakkor használhatja póráz rögzítésére a pet play részeként.

A közepesen vízálló kezelés megkönnyíti az eszköz karbantartását, ami így csak egy percet vesz igénybe az idejéből.

A lánc hossza megfelelt nekünk a tesztelés során. Néhányan azonban zavarónak találhatják, hogy nem tudják a láncot kedvük szerint beállítani. Attól is függ, hogy csak könnyű húzogatásra használja-e a segédeszközt, vagy súlyokat szeretne rá rögzíteni. Ebben az esetben a lánc nem feltétlenül bírná el a nagy súlyt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Dark Secret mellbimbócsipesz műbőr nyakörvvel" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem