Betöltés...

Clever szürke alsó Latin, S

Ár: 6.545 Ft

A modern világosszürke szín lezsernek és magabiztosnak tűnik. A mikroszálas anyaggal és a kényelmes szabással együtt kiemeli a modell általános dizájnját, amelyet mindennapi viseletre szántak.
A rövidnadrág minimalista, testhezálló szabása kiemeli az alakot, és nem csak a szűk fenékre, hanem a felfújt lépésbetétre is felhívja a figyelmet. Egy tágas zseb a hímvesszőnek és a heréknek kellemes kényelmet biztosít a férfi büszkeségnek egész nap.



A modell szokatlanul alacsony ülése úgy néz ki, mint egy paradicsom. Tehát, uraim, ha levetkőznek a másik fél előtt, számítsanak kitartó érintések és csókok özönére az alhasra és a magánrészekre.
A derékrészen található erős, mégis rugalmas gumiszalagnak köszönhetően a nadrág a helyén marad . Az urak ezért munkájuk során bármilyen tevékenységnek vagy pozíciónak szentelhetik magukat. Az okos latin alsónadrág a helyén marad, így a férfiak magabiztosak.



Az elasztikus anyag elsősorban megkönnyíti a fehérnemű fel- és levételét, ugyanakkor alkalmazkodik viselőjének egyéni íveihez.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Clever szürke alsó Latin, S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem