Betöltés...

Clever fekete boxeralsó Classic Match, XL

Ár: 5.860 Ft

A Clever Classic Match boxerek lenyűgöznek szűk szabásukkal , amelyek kiemelik a pénisz, a kerek fenék és a fejlett combok. Az urak ezért használják őket partnerük elcsábítására , de mindennapi viseletre is. A boxerek nagyszerű partnerek lesznek egész napra a munkahelyen, sétán vagy sportolás közben.
Az ágynemű fekete vagy kék színben készül. A fekete sok férfi kedvenc színe. Elegánsnak tűnik és magabiztosságot ad, valamint a megfelelő kék szín , amely vonzza a másik fele kíváncsi tekintetét.



A boxerek jól tartanak a derékrészen található erős guminak köszönhetően. Ugyanakkor jól rugalmas, így nem szorítja össze a ruhákat viselés közben. A gumit a gyártó fehér színű logója jellemzi, amely tisztességesnek tűnik. Ezért nem zavarja a modell elegáns kialakítását.
Az elasztikus anyag tökéletesen alkalmazkodik az egyéni férfi ívekhez. A fehérnemű klasszikus szabása nem vág sehol, így a modell egész napos viseletre alkalmas.



Szeretjük, hogy a boxereket kézzel varrják . Ezért észreveheti a pontosan varrott varrásokat, amelyek szilárdan tartják.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Clever fekete boxeralsó Classic Match, XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem