Betöltés...

ERCO Flamingo vicces óvszer

Ár: 1.315 Ft

Az egzotikus flamingó dizájnú, vicces óvszer remek szórakozást nyújt az intim játékok során. Uraim, engedjék be a vad hangulatot a hálószobába, és lepjék meg partnerüket egy nem mindennapi díszítésű pénisszel. Hagyja, hogy lehúzza a nadrágját, és várja a reakcióját. Látni fogja, hogy a flamingó alakú óvszert nem várta megtalálni a büszkeségén.
A játékos ERCO Flamingo óvszer szép átlátszó csomagolással rendelkezik, így barátoknak, kollégáknak kiváló ajándék. Ha lelkes gyűjtő, fedezze fel a vicces óvszereink teljes választékát. Létrehozhatja saját eredeti gyűjteményét.



Anatómiailag kialakított óvszer rugalmas latex anyagból készült, ezért könnyen alkalmazkodik a péniszhez.
Tetszik nekünk, hogy minden óvszert kézzel festenek. Ezért mindig eredeti darabot kap a gyártótól. Az óvszert kidolgozott toll- és csőrrészletek teszik teljessé, így cukiságával megnyeri a tetszését. Az óvszer péniszre való felhelyezése után a flamingó lábait is felfedezheti.



A képzeletbeli hab a tortán a szuper ár. Ha tehát az utolsó pillanatban keres ajándékot, és nem akar mélyen a zsebébe nyúlni, a vicces óvszer nem fogja kimeríteni a pénztárcáját.
A vicces óvszer nem védi meg a terhességtől vagy a szexuális úton terjedő betegségektől. Ezért jobb, ha klasszikus óvszert használ szex közben.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.03.31
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "ERCO Flamingo vicces óvszer" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem