Betöltés...

ERCO Unicorn vicces óvszer

Ár: 1.460 Ft

A játékos, unikornis dizájnú óvszer felpezsdíti az erotikus előjátékot, és friss levegőt visz hálószobájába. Hosszú szarvával az egyszarvú optikailag nyújtja, megnagyobbítja és pompásan díszíti a péniszt.
Az egyenes formájának és a megfelelő átmérőjének köszönhetően az óvszer jól illeszkedik, de nem tart annyira a péniszen, mint a klasszikus óvszerek.



Minden ERCO vicces óvszer természetes latexből készül, amely tökéletesen sima felületű és rugalmas. Születésnapi bulin próbálja meg az óvszert felfújni, ezzel szuper léggömböt készíteni belőle.
A részletes egyszarvú szarván nem hiányoznak a barázdák, szemei, orrlyukai és vörös szája van. És mivel minden óvszert kézzel festenek, néha kisebb eltéréseket tapasztalhat, ha több darabot vásárol.



Az óvszer szuper ára nem fogja kiüríteni a pénztárcáját. Így több tucat ismerősének és munkatársának ajándékozhatja oda ezt a vicces ajándékot.
De amikor az óvszerrel játszik, ne feledje, hogy az ERCO Unicorn vicces óvszert nem használhatja védelemként a nem tervezett terhesség vagy a szexuális úton terjedő betegségek ellen.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "ERCO Unicorn vicces óvszer" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem