Betöltés...

ERCO Devil vicces óvszer

Ár: 1.310 Ft

A sátán formájú, vicces óvszer minden olyan férfi hímtagját díszíti, aki szereti az erotikus fülledséget és a pokolian forró szexet.
Az egyenes formának és az ideális átmérőnek köszönhetően az óvszer jól illeszkedik, de nem tart olyan szorosan a péniszen, mint a klasszikus óvszerek. Könnyen lecsúszik behatolás közben.



Ez az ördögien vörös modell sima tapintású, természetes latexből készült, amely csodálatosan rugalmas. Ezért felfújhatja és szokatlan léggömböt varázsolhat belőle.
Az ördög precíz formájú szarvaival és részletgazdag fogaival, szigorú szeme ellenére megnevetteti. Minden egyes darab kézzel festett, így minden alkalommal összetéveszthetetlen eredetit vásárol.



Kedvező áron több tucat vicces ajándékot vásárolhat, amelyeket barátainak vagy munkahelyi kollégáinak ajándékozhat oda. Mi egyszer készítettünk egy rendhagyó, humorosan erotikus adventi naptárt az összes vicces óvszerből.
Ne használja az ERCO Devil vicces óvszert a nem kívánt terhesség vagy a szexuális úton terjedő betegségek elleni védelemként.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "ERCO Devil vicces óvszer" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem