Betöltés...

ERCO Kyklop vicces óvszer

Ár: 1.315 Ft

A tréfás ERCO Kyklop óvszer minyon figurára emlékeztet, amelyet kevesen várnának egy óvszeren. Uraim, tegyék fel az óvszert a péniszükre, és álljanak komoly arccal a párjuk elé. Meglepett arckifejezése hamarosan nevetési rohamra vált át, amihez Ön is csatlakozik.
Adja ajándékba a vicces óvszert barátainak, vagy vigye el egy legénybúcsúra. Láthatja majd, hogy mindenki értékelni fogja az eredetiségét.
Ha szeretné elmagyarázni az idősebb gyerekeknek vagy tinédzsereknek, hogyan működik az óvszer és hogyan kell helyesen használni, akkor a vicces óvszer nagyszerű tanári kiegészítő lesz. Szórakoztatja a közönséget, de egyúttal oktatja is.



A vicces óvszernek nagyszerű anatómiai formája van. Ezért szépen alkalmazkodik a férfi büszkeségéhez.
Az óvszer kiváló minőségű, rugalmas latexből készült, így könnyedén felhelyezheti uborkára, dildóra, péniszre, vagy belecsúsztathatja a kezét, és bábjátékot készíthet. A hölgyeket egy ilyen műsor szórakoztatja, és nem felejtik el egyhamar.
Tetszik nekünk az óvszer kifinomult kialakítása. Kézzel festett minden részletével az erotikus kiegészítők gyűjteményének dísze lesz, és minden parti sztárja lesz.



Szuper árának köszönhetően vásárolhat több vicces óvszert, vagy felvértezheti magát más vicces darabokkal, amelyek ragyognak majd a bulikon, ünnepségeken.
A vicces óvszer nagyszerű játék önmaga és a környezete szórakoztatására. De ne használja szexre, mert nem véd a terhességtől vagy a szexuális úton terjedő betegségektől.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.03.31
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "ERCO Kyklop vicces óvszer" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem