Betöltés...

Notched szilikon anális tágító (6,7 cm)

Ár: 8.270 Ft

A speciálisan ívelt anatómiai formája miatt kedveltük a rugalmas, jól formázott lábfejű, Notched szilikon anális alagutat , amely jól célozza a prosztatát és járás közben sem jön ki a fenékből. A behelyezés során feltűnő bordák intenzíven irritálják a fenék bejáratát , és viselése közben is érezni fogod őket. A készüléken keresztül ejakulálhat , vizelhet, köphet vagy nagy mennyiségű síkosítót alkalmazhat a megnyúlt végbélnyílásba. Az átmenő lyuk az ujjak és a vékony vibrátor stimulációját is elősegíti.

A szerszám szélesebb átmérőjét tapasztalt játékosok tudják kezelni, akik kibírják az intenzív töltést . Mielőtt játszana a készülékkel, javasoljuk , hogy ujjaival terítse szét az análist . Ne spóroljon a vízbázisú síkosító zselével a kényelmesebb behelyezés érdekében . Nálunk bevált, hogy egy ujjat vagy egy keskenyebb vibrátort szúrjunk át az anális alagúton. Ezután a játék könnyebben csúszik az aljába.

Szeretjük, hogy az anális alagút nagy rugalmassággal rendelkezik , így kényelmes és minden helyzetben alkalmazkodik az emberi anatómiához. Ugyanakkor a szerszám nem esik össze a fenékben , és járható marad. Az orvosi szilikon nem okoz allergiás reakciókat, bársonyosan puha felületével az ujja köré csavarja magát.

Kiemeljük a magával ragadó fekete színt is, amely fokozza a BDSM játékok élményét. A sötét árnyalat népszerű az anális segédeszközök között, mert elrejti a szennyeződéseket.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Notched szilikon anális tágító (6,7 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem