Betöltés...

Síkosító gél applikátor Lube Up! (23 ml)

Ár: 4.295 Ft

A Lube Up! síkosító gél applikátor – 23 ml térfogattal – segítségével síkosítót juttathat a fenékbe vagy a hüvelybe. Nagy térfogatának köszönhetően különösen alkalmas olyan gyakorlatokhoz, amelyek megfelelő kenést igényelnek, mint például az anális szex vagy a fisting. A segédeszköz egyenes formájú, ami megkönnyíti a bevezetést. 2 cm-es átmérője miatt anális használatra olyan tapasztaltabb játékosoknak ajánljuk, akik közepes és nagyobb méretű erotikus segédeszközöket használnak.

Az applikátor segítségével a síkosító gélt mélyebbre juttatja a fenékbe vagy a hüvelybe. A nagyobb mennyiségű síkosító megkönnyíti a szexet és az erotikus játékokkal való játszadozásokat. A gél mellett az applikátort más folyadékok vagy krémek bejuttatására is használhatja. A nők ezért ezt az eszközt használhatják például hüvelyi krémek bevitelére gombás fertőzések kezelése során. Egy kis ügyességgel az applikátor szükség esetén az anális beöntést is helyettesítheti.

A Lube Up! applikátoron különösen szeretjük a nagy, 23 ml-es térfogatát, amely lehetővé teszi a fenék vagy a női öl alapos kenését. A sima és erős ABS műanyagnak köszönhetően, amelyből készült, síkosítás után könnyen behelyezhető és teljesen vízálló.

A segédeszköz jól bevált fecskendő alakú, így az ujjak számára is vannak szilárd oldalsó tartói. A lyukak elég nagyok, így még a férfiak is könnyedén beledughatják az ujjukat. Maga az applikátor kezelése ezért egyszerű és gyors. A tenyerébe veszi, mutató- és középső ujjával megfogja a lyukaknál, a másik kezével pedig felfelé húzza a dugattyút (a síkosító gél felszívása esetén) vagy lassan lenyomja a dugattyút (ha már belsőleg alkalmazza a gélt).

Nagyra értékeljük a praktikus gumikepakot is, amely megvédi az applikátor hegyét a szennyeződésektől. Azt is megakadályozza, hogy az előkészített gél kifolyjon, ha az applikátort a mosdóra, az éjjeliszekrényre vagy az ágyra helyezi az akció előtt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Síkosító gél applikátor Lube Up! (23 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem