Betöltés...

Mellbimbócsipeszek súllyal Nipple Clips (100 g)

Ár: 14.895 Ft

A súlyzós Nipple Clips mellbimbócsipeszek határozott szorításukkal tökéletesen növelik a vérbőséget az összeszorított erogén zónákban és a test legérzékenyebb helyévé alakítja azokat. Az ezt követő csókok és mellbimbóérintések orgazmikus magasságokba emelik. Professzionális dominánk is beleszeretett a játékba, és a rabszolgáin tartott órákon használja őket. Ezért ezt a csipesz modellt a tapasztalt BDSM ínyenceknek és azoknak ajánljuk, akik imádják az intenzív mellbimbó- vagy herehúzást.

A tapancsok széles formájának köszönhetően a csipeszek szögként tartanak a mellbimbókon. Nem csúsznak el és nem esnek le a testről még igazán vad szex közben sem. A csipeszek nagyobb felülete gumírozott feltétekkel kombinálva védi a mellbimbókat és biztosítja a csipeszek biztonságos viselését. Ezért hosszabb ideig is viselheti őket.

A csipeszekkel való játék során tetszeni fog a tartós anyaguk is, amely még a kemény BDSM gyakorlatokat is kibírja. A minőségi fém nem rozsdásodik és nem kopik. A sima gumi kellemes tapintású. A fém csipeszeket meleg víz alatt felmelegítheti, vagy éppen ellenkezőleg, lehűtheti, és izgalmas játékokat élvezhet a hőmérséklettel.

Minden csipeszen talál egy csavart, amellyel a mellbimbó méretének megfelelően állíthatja be a nyomás mértékét. A csavarok meghúzásával lazítja a fogást, míg lazításukkal acélos szorítást ad a mellbimbóknak, ami teljesíti a szubmisszív társa valódi fájdalom utáni vágyát.

A fekete, rozsdamentes acél súlyok fémgyűrűkkel vannak rögzítve a csiopeszekhez. Mindegyik 100 g-os. A bimbókra, szeméremajkakra vagy herékre történő rögzítés után a szub érezni fogja nagy súlyát és a gravitáció okozta húzást. Ráadásul mozgás közben a súlyok nagyon lengnek, így a fájdalmasan kellemes érzések még intenzívebbek. A húzás mellett élvezni fogja a súlyok testre gyakorolt hatását, miközben egyik oldalról a másikra ringatja őket. Leveheti a súlyokat a bilincsekről, vagy ellenkezőleg, további súlyokat vagy fémláncot helyezhet a gyűrűkre.

A mellbimbócsipeszek használata egyszerű. Csak nyomja meg a csipeszek fogantyúját, mintha egy hagyományos ruhacsipeszt nyitna ki. Egyik oldalán bordázott, így nem csúszik le. A csipeszek kinyílnak, és könnyedén a mellbimbókhoz vagy más testrészekhez rögzítheti őket. Az eszköz kiválóan alkalmas a herék, a pénisz, a szeméremajkak vagy a csikló kínzására is.

A közepesen vízálló felület megkönnyíti a játékok karbantartását, ami így csak egy percet vesz igénybe az idejéből.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Mellbimbócsipeszek súllyal Nipple Clips (100 g)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem