Betöltés...

Fleshlight Boost maszturbátor

Ár: 29.995 Ft

Uraim, készüljenek fel egy életre szóló élményre. A Fleshlight Boost maszturbátor megbízhatóan utánozza az orális szexet és a mélytorok (deep throat) technikát. Az egész maszturbátort kifejezetten úgy tervezték, hogy a lehető legjobban hasonlítson egy szájra, és a szájon keresztül a torkig való lassú behatolást. A közvetlenül a segédeszköz bejárata mögött elhelyezkedő két gyűrű a behatolás során elmozdul, és így szimulálja a pénisz lenyelését. A gyártó a vákuumszabályozó szelepet is továbbfejlesztette ennél a modellnél, aminek köszönhetően olyan extrém nyomást tudott létrehozni a játék belsejében, amit más Fleshlight eszközökben nem talál meg. Ne felejtse el beszerezni a két szuper kiegészítőt a maszturbátorhoz, amikkel könnyebben karbantarthatja azt. A Állvány maszturbátor szárításához felgyorsítja a belső hüvely száradását, míg a Don Pudre púder biztosítja, hogy az anyag olyan puha és lágy maradjon, mint az első kicsomagoláskor.

A Fleshlight Boost modell kiemelkedik az eredetileg Suction Control Capnak nevezett innovatív kupakkal, aminek köszönhetően könnyedén beállíthatja a nyomás intenzitását a segédeszköz belsejében. A vákuum intenzitásának legteljesebb szabályozása érdekében a játék alján található egy forgó, egyirányú szelep, amelyen keresztül a levegő távozik. Ezért a szívás mértékének szabályozása során a férfiak megtalálják a hüvely ideális feszességi szintjét, amelyet játszadozás közben szabadon megváltoztathatnak, és felgyorsíthatják vagy késleltethetik a csúcspontot.

A játék másik fénypontja a részletes száj, amelyből nem hiányoznak a puha ajkak vagy a nyelv. A valósághű kialakítás és a szabadalmaztatott Superskin anyag, amely tapintásra megkülönböztethetetlen az emberi bőrtől, fokozza a maszturbáció és a partnerrel való játék élményét. A gyártó ezúttal a bőr árnyalatán is javított, ami nem túl világos. Ellenkezőleg, úgy néz ki, mint egy közép-európai nő bővérű és szépen táplált bőre.

A kék színű, ABS műanyagból készült, kemény tok jól tartható a kézben, és a legerősebb vákuumot is kibírja a segédeszköz belsejében. A karcsú, markáns barázdákkal ellátott fogantyúnak köszönhetően a maszturbátor még a női tenyérhez is szépen illeszkedik. Ezért vonja be a játékot partnerével az előjátékba, és próbálja ki az izgalmas svéd hármast.

Az urak szó szerint beleszeretnek a kifinomult belső szerkezetbe. Puha ajkakon és lapos nyelven keresztül jutnak be a szájba, ahol elnyeli őket a maszturbációs hüvely tetejéből kiálló, emeletes kúp. Ezután a péniszt szó szerint elnyeli két mozgó gyűrű, amelyek mögött hegyes kiemelkedések sora várja a férfit. Az átlagon felüli méretekkel rendelkező urak végül finom spirális barázdákkal érik el az utolsó kamrát a nagy dudorokkal szűkített részen keresztül.

A teljesen vízálló kialakításnak köszönhetően a maszturbátorral a fürdőben is érzéki kikapcsolódást élvezhet. Csak legyen óvatos a tusfürdőkkel és más szappanokkal, amelyek ragacsossá tehetnék az anyag sima felületét.

A világszerte sikeres Fleshlight márka rajongók millióit szerezte meg az utolsó részletig kigondolt férfijátékainak köszönhetően. Minden modelljüknél kiváló minőségű anyagokra, hosszú élettartamra és tartósságra számíthat. De a minőség garanciája a maszturbátor vételárában is megmutatkozik, az eszközre gondosan ügyelnie kell. Megfelelő karbantartás nélkül egyetlen játék sem tart örökké.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Boost maszturbátor" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem