Betöltés...

Durex Feel Thin Classic – vékony óvszerek (18 db)

Ár: 5.400 Ft

A Durex Feel Thin Classic óvszer ultravékony fala 0,055 mm vastag, aminek köszönhetően úgy élvezheti a szex intenzív érzéseit, mint óvszer nélkül.
A szabadalmaztatott easy on forma megkönnyíti az óvszer felhelyezését, ami mindössze egy pillanatot vesz igénybe. Szex közben az óvszer nem csúszik le, nem szorít és jól tart a péniszen.



A tökéletesen síkosított óvszerek zökkenőmentes menetet biztosítanak, akár hagyja magát elragadtatni az érzékien lassú behatolások hullámán, akár egy vad rodeót él át. A még kellemesebb élmény érdekében síkosító géleket használhat. Az óvszer jól kijön a vízbázisú és a szilikon alapú síkosítókkal is.
Szeretjük, hogy az óvszerek nem rendelkeznek azzal a tipikus latex aromával, amely a legtöbb óvszerben megtalálható. Kellemes illatot éreztünk használatuk közben.



A Durex népszerű márka, amely minden termékének precíz feldolgozásában jeleskedik. Ezért még az igényes ínyenceknek is örömet okoz. A fejlesztés során az óvszer egy sor nehéz teszten esett át, bízhat erősségükben. Semmi sem akadályozza meg abban, hogy teljes mértékben élvezze a párjával együtt töltött időt.
Nagyra értékeljük a nagy csomagot, amely 18 óvszert tartalmaz. Ugyanakkor a kedvező ár nem terheli meg a pénztárcáját, így marad némi extra pénze, hogy új erotikus eszközöket vásároljon, amellyel meglepheti kedvesét.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Durex Feel Thin Classic – vékony óvszerek (18 db)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem