Betöltés...

Durex Feel Thin Classic – vékony óvszerek (12 db)

Ár: 3.955 Ft

Az ultravékony Durex Feel Thin Classic óvszert szinte egyáltalán nem fogja érezni szex közben. Ezért a legteljesebb mértékben élvezni fogja, amikor együtt játszik a kedvesével. A 0,055 mm-es vékony falaknak köszönhetően közelebb kerülhet partneréhez, mint valaha.
Szeretjük az óvszer anatómiailag egyenes, easy on formáját, amelynek köszönhetően könnyen felhelyezhető. Minden óvszer hegyén talál egy praktikus tartályt az ejakulátumhoz.



A gyártó nem feledkezett meg a szuper síkosításról sem, amelynek köszönhetően sima és kéjes menetet fog élvezni a csúcsig. Az óvszeren lévő síkosító gél megkönnyíti a péniszre való felhelyezést is. Ezenkívül a Durex Feel Thin Classic óvszerek szilikon síkosítókkal is használhatók.
Nagyra értékeljük az óvszer semleges illatát. Az olcsóbb típusok nagy része kicsomagoláskor erős gumiaromával csap minket ormányon, ami nem igazán fokozza az erotikus hangulatot.



Az eredetileg brit Durex márka minőségével tűnik ki a piacon , amelyet elégedett vásárlók milliói teszteltek világszerte. Ezenkívül a gyártó minden óvszerét elektronikusan tesztelte.
A 12 óvszerből álló, nagy csomag kicsit tovább bírja, mint a klasszikus három darabos kiszerelés. Ezért hisszük, hogy a szenvedélyes párok, akiknek gyakran üres a zsebük és az éjjeliszekrényük, hasznosnak találják.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Durex Feel Thin Classic – vékony óvszerek (12 db)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem