Betöltés...

Sensual Art bondage kötél (7,5 m), rózsaszín

Ár: 8.215 Ft

A Sensual Art (7,5 m hosszú) bondage kötél puha és enyhén rugalmas szintetikus anyagból készült, könnyű BDSM játékokhoz vagy művészi kötözéshez értékelni fogja. A kötél különösen alkalmas kezdőknek, akik csak most kezdik ezt az érzéki gyakorlatot, és olyan kötelet keresnek, amelyet könnyen megköthetnek, majd kioldhatnak.

A bondage, más néven kötözés, olyan szexuális gyakorlat, amelyben az szubmisszív partnert kötéllel vagy bilinccsel mozdulatlanná teszik. A domináns partner minden felelősséget magára vállal érte, és izgatni kezdi szeretett rabszolgáját korbáccsal, erotikus segédeszközökkel vagy az intim részek stimulálásával. A Sensual Art bondage kötél gyönyörűen csillogó arany, kék vagy rózsaszín színben, nemcsak klasszikus, immobilizáló kötözéshez, hanem esztétikushoz is használható. Mindegyik színváltozata szépen kiemelkedik a meztelen testen, amit díszít és fokozza a megkötött partner szépségét. Ezután örömmel lefényképezheti vagy lefilmezheti. Próbáljon ki különböző csomókat és kötözési módszereket, és dokumentáljon minden új kötözést. A kötél gyönyörűen mutat a testen még erotikus fehérneművel együtt is. Ezért létrehozhat egy privát galériát fétisfotókból, amelyekkel díszítheti hálószobája teljes falát. Az arany és rózsaszín kötél a fekete ruhákon is feltűnik. A kék kötél szépen díszíti a fehér ruhát. Ezért kösse körbe a szub testét, hogy megkötözve is tudjon mozogni, és menjenek el együtt egy BDSM bulira, ahol nagy feltűnést fognak kelteni.

Az elképesztően puha és sima tapintású kötél nem vág bele a bőrbe és nem szúrós megkötéskor. Ha szükséges, gyorsan ki is oldhatja. Azt tapasztaltuk, hogy a kötél egy kicsit rugalmas, ahogy meghúzzuk a csomókat.

A kötél mindkét vége műanyag borítással van fedve, amely megakadályozza, hogy kikopjanak. Nekünk tetszik az a kedvező ár is, amelyért beszerezhető ez a 7,5 m hosszú kötél.

Sajnos, a Sensual Art bondage kötél, mely szintetikus anyagból készült, nem alkalmas shibarihoz, amelyben a megkötött partner felfüggesztve van. Ez amiatt van, mert a kötél sima felülete jobban csúszik, és az ember teljes súlyával terhelve az egyik csomó kilazulhatna.

FIGYELMEZTETÉS: Amikor megköti partnerét, mindig legyen kéznél egy olló, arra az esetre, ha gyorsan ki kell szabadítania a szubot. Ezenkívül soha ne hagyja magára a megkötözött párját, és ne kössön kötelet a nyakára.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Sensual Art bondage kötél (7,5 m), rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem