Betöltés...

Fun Factory Limba Flex L dildó (18,1 cm)

Ár: 33.415 Ft

A Fun Factory Limba Flex L szilikon dildó lenyűgözött minket rugalmas belső erősítésével, melynek köszönhetően különböző pozíciókba formálhatja a játékot. Ebből a szempontból a segédeszköz egyedülálló. A szélesebb átmérőjű, rugalmas test leszbikus játék és szerepcsere során minden helyzetben alkalmazkodik az emberi test anatómiájához. Különösen nagyra értékeljük, hogy ha a játékot a kívánt szögben rögzíti, akkor még erősebb behatolások alatt sem változtatja meg alakját. A Limba Flex soroza tartalmazza a kisebb Fun Factory Limba Flex S dildót és a közepes méretű, vékony Fun Factory Limba Flex M dildó (18 cm) változatot is.

A dildó enyhén lekerekített, hajlékony hegyével célzottan izgatja a prosztatát és a G-pontot, és szeretjük, hogy hosszú testének köszönhetően elérheti az A-pontot. Az mélyen a hüvelyben, az elülső hüvelyfalon található, kicsivel a méhnyak felett. Egyes nők az A-pont stimulálásakor élik át a legerősebb orgazmust.

A német csúcsgyártó, a Fun Factory kizárólag a legjobb anyagokat használja termékei gyártása során, és a Fun Factory Limba Flex L dildó sem különbözik ebben. A puha tapintású, matt szilikon   különleges bársonyos, nem porózus textúrájának köszönhetően gondoskodik arról, hogy a síkosító ne csöpögjön le a játékról. A gél jobban tapad a dildó felületéhez, és egy összefüggő réteget hoz létre, amely jobban siklik. Bár a szőrszálak szeretnek ráragadni az anyagra, tiszta vízzel könnyedén leöblítheti a szennyeződéseket.

Szeretni fogja a megbízható, széles tapadókorongot is, amely minden sima felületen tart, mintha odaszögezték volna. A talp nem is esik ki a hevederből. És mivel a dildó rugalmas testtel rendelkezik, a pegging során megszakítás nélkül változtathatja pozíciókat.

A teljesen vízálló kezelésnek köszönhetően még a zuhany alatt is élénkítheti a maszturbációt vagy előjátékot a dildóval. A vízi játékok erősítik az intimitást a kapcsolatban, kellemesen felpezsdítik a szexet és kiszakítják a sztereotípiákból.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fun Factory Limba Flex L dildó (18,1 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem