Betöltés...

Fun Factory Share Lite felcsatolható pénisz (25 cm), zöld

Ár: 32.920 Ft

A Fun Factory Share Lite multifunkcionális felcsatolható pénisz kiegészíti a szerepet cserélni vágyó heteroszexuális párok szexuális játékok kollekcióját, és két nő kielégülésére is tökéletes. Az egyedülálló, masszív, belső megerősítésű hajlításnak köszönhetően a segédeszköz hám csípőre rögzítése nélkül is jól tart a hüvelyben, így tökéletesen betölti a strap-on dildó funkcióját. Az urak élvezni fogják az érzékeny prosztata izgatását a pegging során, különösen háton fekvő helyzetben. Az innovatív, könnyű belső maggal rendelkező dildó jól elasztikus, közepesen kemény és a puha tapintású szilikon anyagát szintén imádni fogja. A játék kényelmesen tartható a kézben, ezért még maszturbáció közben is erőteljes orgazmust biztosít. A remek átmérőt mindenkinek ajánljuk, aki még csak most ismerkedik a pegginggel, de már van tapasztalata az anális dildókkal.

Az anatómiailag pontosan megformált hüvelyi rész, amely egy hajlított mutatóujjhoz hasonlít, a hüvelyben megtartja önmagát. A hüvelyből való kicsúszást a hüvelybemenetnél található ötletes szűkítés is megakadályozza. A belső egyensúly megerősítésnek köszönhetően a rögzítő rész kellően erős, ugyanakkor rugalmas, így minden pózban alkalmazkodik a test anatómiájához. Tetszik nekünk, hogy a játék a behatolások során a viselője G-pontjára irányul. A dildó hosszabb, enyhén ívelt része, makk utánzattal, tökéletesen stimulálja az egész hüvelyt és a G-pontot a pegging során. Az urak élvezni fogják az érzékeny anális mély stimulációját és a P-pont masszázsát, amely során átélik életük legerősebb csúcspontját.

A kétoldalas strap-onnal az előjátékot is változatossá teheti, hiszen ahogy már említettük, a játék rövidebb és hosszabb részeit G-pont stimulációra is tervezték. A partner így a nőt többféle módon izgathatják. Az ívelt részt fogantyúként használhatják, a hosszabb végével pedig az egész hüvelyt stimulálhatják, mint egy klasszikus dildóval. Vagy a hölgyek behelyezik a rövidebb részt a hüvelybe, és a partner lassan mozgatja a hosszabbik végét fel-le, mintha egy képzeletbeli karral tenné. A G-pont célzott stimulálásával, amely a hüvely elülső falán található, körülbelül 4-6 cm-re a hüvelybemenettől, néhány nő nedves orgazmust is átél.

Kiemeljük továbbá a prémium, matt, orvosi szilikont, amely nem okoz allergiás reakciókat és gyorsan felmelegszik az emberi test hőmérsékletére. A Fun Factory gyártó speciális, bársonyos, nem porózus textúrával látta el a dildó felületét, aminek köszönhetően a síkosított játék tovább csúszik.

Mivel a Fun Factory Share Lite modell teljesen vízálló felülettel rendelkezik, még egy vízzel teli fürdőkádba is magával viheti az érzéki játékra. Azt tapasztaltuk, hogy a szilikon anyag szereti összeszedni a szőrszálakat. A szennyeződéseket azonban tiszta vízzel egyszerűen lemoshatja a segédeszközről.

Az eszközt két színváltozatban kínáljuk. Önön múlik, hogy eszközgyűjteményét játékos rózsaszínnel mágikus kerozinfesték színnel frissíti-e fel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fun Factory Share Lite felcsatolható pénisz (25 cm), zöld" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem