Betöltés...

SKYN Intense Feel – latexmentes óvszerek recékkel (36 db)

Ár: 11.130 Ft

A SKYN Intense Feel óvszereket különösen a latexallergiában szenvedők és azok szeretik majd, akiknek a klasszikus latex óvszer illata nem tetszik, vagy nem érzik őket elég vékonynak.
A klasszikus, anatómiai formának köszönhetően az óvszer könnyen felhelyezhető, és játék közben is stabilan a helyén marad. Jól megválasztott méret esetén a férfiak kényelmesen érzik magukat bennük, és egy kis idő után elfelejtik, hogy egyáltalán viselnek óvszert.
Annak érdekében, hogy Ön maximálisan élvezhesse a szexet, és a nők elérjék a kívánt orgazmust, a gyártó finom bordákkal borította a felületüket, amelyek kis méretük ellenére intenzíven növelik a vérbőséget az egész hüvelyben.



Nagyra értékeljük az óvszer vékony falait is, amelyek mindkét partner számára javítják az erotikus játék élményét.
A SKYN óvszerek a jó adag síkosítással szintén megörvendeztetik, aminek köszönhetően kellemes és sima menetben lesz része otthon, az autóban és utazás közben is.



Az óvszer elegáns csomagolása fényűző és nem feltűnő. Nyaraláskor csomagolja be a bőröndbe, vagy dobja be ajándékkosárba barátaidnak.
Ha Ön is azok közé tartozik, akik folyamatosan újabb és újabb csomag óvszert vásárolnak, esetenként akár 5 perccel az üzletzárás előtt, a nagy, 36-os kiszereléssel rengeteg időt spórolhat meg a pénztárnál való sorbanállással.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "SKYN Intense Feel – latexmentes óvszerek recékkel (36 db)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem