Betöltés...

SKYN Large – XL latexmentes óvszerek (36 db)

Ár: 10.655 Ft

A SKYN márka az egyik olyan exkluzív óvszergyártó a piacon, akik a maximális szexuális élményt szeretnék nyújtani ügyfeleiknek. És hogy mindenki élvezhesse az erotikus játékokat, elkezdtek óvszert gyártani latexmentes polyizoprén anyagból. Nem okoz allergiás reakciókat, ezért elsősorban a latexre allergiások nyúlnak értük.
Az XL méretű óvszer tökéletes azoknak a férfiaknak, akik átlagon felüli méretekkel rendelkeznek, akik még nem találták meg kedvenc óvszermárkájukat.



Az anatómiai formának és a remek síkosításnak köszönhetően az óvszer könnyen felhelyezhető, jól tart és nem szorít.
Az anyag és a nagyobb méretek mellett a gyártó arra is ügyelt, hogy az óvszer falainak vastagsága minél kisebb legyen, így használatuk során nagyon közeli érzi magát partneréhez. A vékony falak lehetővé teszik, hogy minden behatolást és érintést a lehető legintenzívebben érezzen és tapasztaljon.



A SKYN márka versenytársaitól különbözik elegáns, fekete dobozaival is, amelyeken különböző színű feliratok találhatók, melyek megkülönböztetik az egyes óvszertípusokat. Luxusos dobozuk elegánsan néz ki, ezért évfordulós ajándéknak is megfelelő.
És mivel soha nem lehet eleget szexelni, összesen 36 izgalmas kört élvezhet a nagy csomag XL SKYN Large óvszerrel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "SKYN Large – XL latexmentes óvszerek (36 db)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem