Betöltés...

Tenga Spinner Shell maszturbátor (13 cm)

Ár: 8.305 Ft

A dizájnos Tenga Spinner Shell maszturbátor (nem csak) az élvezeteket keresőket csavarja ujjai köré, akik egy klasszikus maszturbátort szeretnének egy innovatív modellre cserélni. Ugyanakkor azoknak a férfiaknak is tetszeni fog, akiket nem vonzanak a bonyolult technológiák, és előnyben részesítik a manuális modelleket. Az egyedülálló spirálrendszernek, a természetes nyomásnak és a kifinomult, feszes belső szerkezetnek köszönhetően a játék kellemesen masszírozza a pénisz minden centiméterét. A kompakt méretű maszturbátor férfiak és nők tenyerébe is passzol, és többszöri használatra készült. Magával viheti nyaralásra az okos, robusztus csomagolásnak és a praktikus csepegtetőállványnak köszönhetően.

A maszturbátor belső szerkezetét kagylóformájú, hegyes kiemelkedések tarkítják, ahogy azt már a modell neve is sugallja. Az integrált spirál, amely megragadja a belső fogazott szerkezetet, majd minden kézmozdulattal az egész pénisz körül egyik oldalról a másikra elforgatja az eszközt, így kellemesen izgatja a hímvesszőt. Az urak ezáltal leírhatatlanul jó kéjérzetre számíthatnak, amely orgazmikus kombinációvá fokozódik.

Játék előtt kenje be a péniszt és a maszturbátor belsejét vízbázisú síkosítóval. Nedvesítés nélkül a hüvely nem csúszik rá a péniszre. A maszturbátor belsejében talál egy műanyag betétet síkosítógél mintával, amelyet az első használat előtt ne felejtsen el eltávolítani a segédeszközből.

Azt találtuk, hogy többféleképpen is lehet játszani a maszturbátorral. Az átlátszó résznél fogva az ujjai között tarthatja, mint a makk masszírozásánál, és rövid mozdulatokkal fel-le mozgathatja. A spirál magától elkezd forogni a pénisz körül, és a belső textúrával együtt izgatja azt az érzékeny kantáron keresztül egészen a gyökérig. Nekünk bevált, hogy a játékot kicsit megnyomjuk, mielőtt a bejáratnál a péniszre helyeztük, és hagytuk, hogy a saját vákuumjával szívja be a makkot. A forgatás ekkor jobban működik, és a stimuláció még intenzívebb.

A pénisz tövénél lévő, felhelyezett hüvelyt is megnyomhatja, és a spirált az ellenkező irányba, azaz fel-le "pörgetheti". Vagy enyhén nyomja össze az egész maszturbátort a tenyerében, és húzogassa a péniszen. Ily módon a rugó forgás nélkül stimulálja az egész péniszt. De ne feledje, hogy a szorítás intenzitását nem tudja szabályozni a saját kézfogásával. Deformálná a rugós rendszert.

A Tenga Spinner Shell maszturbátor ftalátmentes, egészségre ártalmatlan TPE (termoplasztikus elasztomer) anyagból készült, amely elképesztően rugalmas, puha tapintású és nem ragad. A segédeszköz átlátszó színe miatt jól látható a teljes pénisz és a forgó rugó jellegzetes sárga színben.

A tömör ABS műanyagból készült tok három részre osztható, az átlátszó, középső rész pedig csepegtető állványként szolgál. Utazáskor értékelni fogja, hogy a tok egyes részei szorosan összepattannak, így az nem nyílik ki a hátizsákban. A csomagolás jól is záródik, így nem kerül be szennyeződés.

A maszturbátor teljesen vízálló felülettel rendelkezik, így könnyen lemoshatja tiszta vízzel. Öblítés után egyszerűen helyezze a hüvelyt az állványra, és hagyja megszáradni friss levegőn.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Spinner Shell maszturbátor (13 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem