Betöltés...

Málnás síkosító gél Sexy Elephant (100 ml)

Ár: 2.950 Ft

A bevált, átlátszó flakonos, rózsaszín, málnás síkosítót nemcsak modern airless palackkal fejlesztettük tovább, hanem elsősorban aloé vera kivonattal, hialuronsavval és szkvalánnal, aminek köszönhetően a gél kiválóan siklik és gyengédebb a legérzékenyebb bőrhöz is. A kiegyensúlyozott pH-jú Sexy Elephant málnás síkosító innovatív összetétele a fejlesztések ellenére továbbra is a minőségi termékek közé tartozik kedvező áron, ráadásul nem tartalmaz színezéket, mesterséges tartósítószert vagy parabéneket.

A Sexy Elephant málnás síkosító egyedülálló fejlesztési termékünk, és hasonló gélt sehol sem talál a piacon. Több mint egy évet szenteltünk a különleges összetételnek, és úgy alakítottuk át a síkosító formuláját, hogy a legjobbat adhassuk az Ön intimitásához. A 100 ml-es kiszerelésű síkosító friss illatával és lédús málna ízével fogja elkápráztatni. Ezenkívül a gél nem túlzottan édes és nem ragad, mint a hagyományos orális gélek. Sima állaga nem csomósodik össze, ezért csúszhat el vele a kívánt orgazmusig. Sokoldalúságának köszönhetően alkalmas orális, vaginális és anális szexre. Ezért bármilyen gyakorlat mellett dönt is, mindig élvezni fogja a málna és lédús gyümölcsök frissítő illatát.

Ezenkívül a síkosító aloé verát tartalmaz, amely intenzíven hidratál és megnyugtatja az irritált bőrt a túlzott napozás után. Ennek a zamatos növénynek a leveleiből származó lé vitaminok és ásványi anyagok egész sorát tartalmazza, amelyek elősegítik a bőrsejtek képződését. Ezért használták széles körben az aloé verát a természetgyógyászatban sebek vagy horzsolások gyógyítására. Lágyítja a bőrt és helyreállítja annak rugalmasságát. Ezt különösen értékelni fogják azok a nők, akik hüvelyszárazsággal vagy szex utáni repedésekkel küszködnek.

A síkosítóban megtalálható a hialuronsav is, amely hidratáló képességeiről híres, ugyanis hatalmas mennyiségű vizet köt meg. Ennek köszönhetően feszesen tartja az izmokban lévő kollagénrostokat, és ezáltal elősegíti azok rugalmasságát. Az emberi test ízületeit is keni. Emellett a hialuronsav segíti szervezetünk regenerálódását és gyógyulását is.

A squalane (szkvalán), amellyel már találkozhatott, gondoskodik az összes Sexy Elephant síkosító gél csúszósságáról. A gyógyszeriparban leggyakrabban aranyér kezelésére szánt kúpok vagy kenőcsök fő összetevőjeként használják, mert intenzíven keni, hidratál és regenerál.

Használhatja gyengéd vízbázisú síkosítónkat önkielégítés, szex közben, valamint óvszerrel és erotikus játékokkal kombinálva. A praktikus pumpás kupakkal rendelkező airless palackba nem jut levegő vagy baktérium. Ennek köszönhetően a gél gyártása során kizárólag természetes tartósítószereket használtunk hozzáadott parabének nélkül. Az eredeti málnás síkosító a hozzáadott színezékektől rózsaszín színű volt. A gél új változata átlátszó színű, de időnként enyhe tejes színt vehet észre, ami a természetes és ápoló összetevők vegyszerfelesleg nélküli keverésével jön létre. A Sexy Elephant málnás síkosító gél megkülönböztető szimbóluma a rózsaszín csepp a címkén.

A legtöbb síkosító gél glicerint és propilénglikolt tartalmaz, amelyek biztosítják a szükséges viszkozitást, kenőképességet, valamint a kiválasztott sűrűséget és konzisztenciát. Nagy mennyiségük és magas ozmolalitásuk (aktív részecskék koncentrációja) azonban megzavarhatják az intim részek érzékeny bőrét. Ezért 2012-ben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kiadott egy dokumentumot, amelyben azt javasolja, hogy a síkosítókban a mennyiségüket 9,9% alá csökkentsék. Gélünk gyártása során úgy döntöttünk, hogy követjük ezt az ajánlást, ezért a glicerin és a propilénglikol koncentrációját teljesen a minimumra csökkentettük.


Figyelmeztetés
A síkosítót tartsa távol a gyermekektől. Kerülje a szembe jutást. Ha a gél a szemébe kerül, öblítse ki tiszta folyóvízzel. Bőrirritáció vagy egyéb tartós probléma esetén forduljon kezelőorvosához. Használja fel a terméket a lejárati idő előtt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Málnás síkosító gél Sexy Elephant (100 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem